social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» στο Πέραμα η Ελλάς Ποντίων, 3-1 τον Περαμαϊκό

Μεγάλο «διπλό» στο Πέραμα η Ελλάς Ποντίων, 3-1 τον Περαμαϊκό

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πειραιά... βάφτηκε βυσσινί!

Με επιβλητική εμφάνιση από το ξεκίνημα και με κορυφαίο τον Σαρρή, που πέτυχε χατ τρικ, η Ελλάς Ποντίων επικράτησε στο γήπεδο Περάματος του Περαμαϊκού με 3-1 και απέδειξε πως είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά! Μόλις στο 3ο λεπτό ο χαρισματικός άσος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ μετά από ασθενή απόκρουση του Κατσικούρη (0-1), ενώ τέσσερα λεπτά μετά έγραψε το 0-2 με κοντινό πλασέ σε εκτέλεση κόρνερ. Οι πράσινοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 66ο λεπτό, μειώνοντας με πλασέ του Τσαγκάρη (1-2), όμως λίγο πριν το φινάλε (87') ο Σαρρής «χτύπησε» πάλι και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πέρρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Φραγκιαδάκης-Πετρίδης

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Αχιλλέας Ανδριανάκης): Κατσικούρης, Κακαβίτσας, Λάππας (21' Μιτσάνι), Παρασκευόπουλος (30' Μαυράκης), Μεγαλοοικονόμου, Σερμάδι, Τσαγκάρης, Μεσσήνης, Μικρούλης, Πέρρος, Κοττάκης (60' Νούχο)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Δημήτρης Κοσμάς): Λευκόπουλος, Κρανιδιώτης, Μπρούσος (54' Παπαδάκης), Χατζημιχάλης, Γαληνάκης, Μπατσούλη (88' Αράπι), Κεραμάς, Συμεώνογλου, Μουρτίδης (46' Άρατος), Μουρελάτος (79' Μακαρονάς), Σαρρής.

 


Σχετικά άρθρα

Εξαιρετική η Ελλάς Ποντίων 3-2 εκτός τα Σούρμενα

«Πλήγωσε» το Δία Κορυδαλλού η Χαραυγή, 2-1 στο 93'

Τον ταλαντούχο Δημήτρη Σταυράκογλου η ΑΕ Νίκαια

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35