social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέδρασε με Ηλιάδη ο Καραβάς, 1-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Απέδρασε με Ηλιάδη ο Καραβάς, 1-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Οι μεγάλες νίκες, σε δύσκολες έδρες και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, αποτελούν τον δείκτη των δυνατοτητών μίας ομάδας σε ένα πρωτάθλημα.

Με βάση αυτή την... ποδοσφαιρική Αρχή, ο Καραβάς απέδειξε πως -πράγματι- είναι ομάδα έτοιμη όχι απλώς να πρωταγωνιστήσει, αλλά να διεκδικήσει την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες! Στο γήπεδο του Ρέντη, το απόγευμα του Σαββάτου (19/11), η ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά, στο σπουδαίο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΠ, έμεινε μόνη στην κορυφή και διατήρησε το απόλυτο των βαθμών, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ σε πέντε αγωνιστικές!

Σκόρερ του «χρυσού» γκολ υπήρξε ο Ηλιάδης, ο οποίος τελείωσε με ιδανικό πλασέ φάση που καταγράφηκε στο 25ο λεπτό, γράφοντας το 0-1 που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στο 40' ο Μπουρντένης αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ στο 80' ο γκολκίπερ Μύρτα απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Ζότο. Το ματς είχε αρκετές μονομαχίες, αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό, όταν Σιδηρόπουλος και Κατίδης συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι στον αέρα, με συνέπεια ο δεύτερος να χτυπήσει στη μύτη. Αμφότεροι, βεβαίως, αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά από τους προπονητές τους, ο πρώτος λίγο μετά την είσοδό του στο ματς. Πέρα από τις μονομαχίες, όμως, είχε και αποβολές. Στο 78ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζαφέρι των φιλοξενούμενων, στο 86ο λεπτό η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Καστράτι, επίσης με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 89' οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές στο ματς, αφού τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Δηλαβέρης.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά όρισε διαιτητική τριάδα από την Ανατολική Αττική για το μεγάλο ντέρμπι.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Γκούβας-Κουλοχέρης (Ανατολικής Αττικής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου, Στεφανής, Ζαννής, Μαούνης, Τζάκσον, Παπαδάκης (57' Αντια), Κατίδης (70' λ.τρ. Καστράτι), Σιάνος, Κοντάκος (75' Αϊβαλιώτης), Δηλαβέρης

ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Τζαφέρι, Κάραβος, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παυλίδης, Νικολόπουλος (61' Αρβανιτάκης (67' λ.τρ. Σιδηρόπουλος (70' λ.τρ. Μάτσης))), Παπανικολάου, Μπουρντένης, Ηλιάδης, Ζότο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35