social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα με Αμφιάλη το Μοσχάτο, 3-2 στην παράταση

Δύσκολα με Αμφιάλη το Μοσχάτο, 3-2 στην παράταση

Ένα συναρπαστικό ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα (30/11) το απόγευμα στις «Σιταποθήκες», όπου το Μοσχάτο κατέβαλε στην παράταση την Αμφιάλη, πήρε τη νίκη με 3-2 και, συγχρόνως, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Το παιχνίδι πρόσφερε πέντε γκολ, αρκετές καλές στιγμές στις δύο περιοχές και εναλλαγές συναισθημάτων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να αποτρέπουν τον αποκλεισμό.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, η Αμφιάλη πήρε «κεφάλι» στο σκορ με πλασέ του Ρούπι στο 52' (1-0), όμως μέσα σε ένα εξάλεπτο οι πράσινοι έφεραν τα... πάνω κάτω! Στο 63' ο Κουτσούμπας ισοφάρισε με γυριστό σουτ (1-1) και στο 68' ο Μπόρι σκόραρε με πλασέ για το 1-2. Οι παίκτες του Λ. Στρατή βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσουν το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 82' με κεφαλιά του Σωτηριάδη. Η μάχη οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Πασαλίδης βρήκε τη λύση για το Μοσχάτο και με σουτ στο 108' έγραψε το τελικό 2-3.

Διαιτητές: Τζαγκαράκης, Φραγκιαδάκης-Λεκαράκος

ΑΜΦΙΑΛΗ (Λευτέρης Στρατής): Παγώνης, Σιφνάκης, Κρεββατάς, Σωτηριάδης, Γεωργίου (38' λ.τρ. Λοϊζίδης), Παλάτσιος, Ρούπι (96' Μοχάμεντ), Επιτροπάκης, Δανασής, Μητρόπουλος, Ζαχαρίου

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Τζωρτζάτος (56' Κουτσούμπας), Ανδρίκος, Πουρσανίδης (108' Τζέλη), Μπόρι, Γκόγκα, Νιζάμης (56' Ψυχογιός), Πασαλίδης, Παυλάκης (105' Ποιμενίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35