social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυπελλούχος Πειραιά ο Εθνικός, 2-0 τον Αίαντα Σαλαμίνας

Κυπελλούχος Πειραιά ο Εθνικός, 2-0 τον Αίαντα Σαλαμίνας

Το τρίτο Κύπελλο Πειραιά της ιστορίας του πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ο Εθνικός, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την παρουσία του στη μία από τις δύο διοργανώσεις της σεζόν.

Στον τελικό που έγινε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά σε περίπου 2.500 φιλάθλους, η ομάδα του Β. Χαντέ επικράτησε με 2-0 απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας, που από την πλευρά του είχε καλή παρουσία και αποτέλεσε ένα αξιόμαχο σύνολο παρά τη διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τους δύο αντιπάλους.

Ο Εθνικός ευτύχησε να προηγηθεί σε ένα κομβικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης, καθώς πήρε το προβάδισμα στο 45ο λεπτό, ελάχιστα λίγο πριν την ανάπαυλα, χάρη σε πλασέ του Μακρυγιάννη έπειτα από κάθετη πάσα του Κώστα (1-0). Την κατάκτηση της Κούπας «κλείδωσε» στο 80' ο Αντωνίου με όμορφη κεφαλιά «ψαράκι» έπειτα από σέντρα του Ζωγραφάκη (2-0). Ο τελευταίος βρήκε δίχτυα στο 89', ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε λόγω υπόδειξης για οφσάιντ. Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Αλατσάκη βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους του Εθνικού να πανηγυρίζουν πανάξια την κατάκτηση του Κυπέλλου!

ethnikos_exedra_telikou.jpg

Διαιτητές: Αλατσάκης, Καρακελλές-Πετρίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Πλουμάτος (82' Ζαμάνης), Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Κώστας (62' Αντωνίου), Διάκος (62' Παπαγγελής), Δρόσης (72' Μπερνιδάκης), Μακρυγιάννης, Σάμιος (62' Δώδας)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Τάσος Ανδριώτης): Σαββάκης, Λάσκα (46' Ζοτάι), Λιάτος (82' Ράμφος), Φιαμέγκος, Γεωργίου, Κοκλιώτης (72' Στρίγγας), Αποστολίδης (66' Μαυράκης), Μπιλίμπασι (82' Λαζάκης), Τζαβάρας, Ατματσίδης, Χατζής.

 


Σχετικά άρθρα

Εξαιρετικός ο Εθνικός Πειραιά στο φιλικό με την Καλαμάτα [1-1]

Ήττα για τον Εθνικό στην Κω-Φωνές για τη διαιτησία οι Πειραιώτες

Σιγουρά στα γκολπόστ ο Ερμής Κορυδαλλού με Διονύση Κελεμίδη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35