social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στα Σητεία το Τυμπάκι

Διπλό στα Σητεία το Τυμπάκι

 Με το δεξί μπήκε στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική ο ΑΟ Τυμπακίου, που επιβλήθηκε της Νίκης στη Σητεία με 1-0.

Η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη χωρίς να ανεβάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα με τη Νίκη Σητείας, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 για την 1η αγωνιστική των μπαράζ.

 


Σκόρερ για τους πρωταθλητές Ηρακλείου o Παπαδάκης στο 28ο λεπτό έπειτα από ωραία ενέργεια του Καρταλιανάκη που είχε το καθαρό μυαλό, να δει τον συμπαίκτη του από πλάγια θέση και τον Βασιλειάδη εκτός εστίας.

Ξεκάθαρη η υπεροχή του ΑΟΤ, με τον Δημαράκη να έχει ρόλο θεατή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τη Νίκη Σητείας να μην κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ των παικτών του Μιχάλη Κουτεντάκη, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να αποβάλλουν ακόμη περισσότερο άγχος είχαν ο Παπαδάκης στο 56' και ο Μεταξάκης στο 70' με τον Βασιλειάδη να επεμβαίνει και μάλιστα στην προσπάθεια του πρώτου, με εντυπωσιακό τρόπο

Το φιλμ του αγώνα:

1' Σέντρα στο ματς.

2' Διακοπή στο ματς για να παρασχεθούν στον Δουλγεράκη οι πρώτες βοήθειες.

3΄ Συνεχίζεται το ματς.

5' Ο Τοψιδέλης προσπάθησε να απειλήσει όμως κόπηκε από τον Τριάντη.

9' Ο ΑΟΤ μέχρι στιγμής έχει την κατοχή της μπάλας και είναι ομάδα που προσπαθεί να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα.

11' Φάουλ σε καλό σημείο για τη Νίκη Σητείας, πέρασε ανεκμετάλλευτο.

15' Φάουλ σε καλό σημείο αυτή τη φορά για τον ΑΟ Τυμπακίου, που κέρδισε ο Μεταξάκης. Ο Παπαδάκης εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι για τον Φραγκιαδουλάκη, όμως εκείνος δεν μπόρεσε να φτάσει στη μπάλα.

16' Ο Παπαδάκης εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι για τον Φραγκιαδουλάκη, όμως εκείνος δεν μπόρεσε να φτάσει στη μπάλα.

24' Προσπάθεια του Χρυσοφάκη από αριστερά και παράλληλο γύρισμα, ψύχραιμα γυρίζει ο Φραγκιαδουλάκης στον τερματοφύλακα του.

28' Γκοοοοολ για τον ΑΟΤ, 0-1! O Καρταλιανάκης βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Βασιλειάδης τον πηγαίνει προς τα πλάγια, με τον μεσοεπιθετικό του ΑΟΤ να έχει το καθαρό μυαλό, να "σπάσει" τη μπάλα στον Παπαδάκη που με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΤ!

32' Σε ένα πολύ καλό σημείο πριν το ημίωρο ο ΑΟΤ παίρνει προβάδισμα και οδηγεί την αναμέτρηση.

39' Εκτέλεση φάουλ του Χρυσοφάκη, δεν ανησυχεί τον Βαγγέλη Δημαράκη, που είδε την μπάλα να καταλήγει πάνω από την εστία του.

45' H μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά μετά το σουτ του Παπαδόπουλου, για καλό και για κακό ο Δημαράκης πετάχτηκε, όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει.

46' Σέντρα στην επανάληψη.

46' Επικίνδυνη σέντρα από τον Γιακουμάκη, διώχνει η άμυνα του ΑΟΤ!

56' Μακρινό σουτ χωρίς τύχη από τον Φραγκιαδουλάκη.

59' Δυνατό πλάγιο, από τον Κουρουθιανάκη με τη μπάλα έπειτα από την μαχή στον αέρα να φτάνει στον Παπαδάκη, ο οποίος εξαπέλυσε ένα ευθύβολο σουτ, με τον Βασιλειάδη να παραγματοποιεί εντυπωσιακή ενστικτώδη απόκρουση!

70' Μεγάλη ευκαιρία που χάνεται από τον Μεταξάκη, ο οποίος απέναντι από τον Βασιλειάδη μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, δεν μπόρεσε να τον νικήσει καθώς το πλασέ του ήταν αδύναμο.

82' Από πλάγια θέση δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός μετά από την πάσα του Ζαφείρη, ο Μεταξάκης με τους αμυντικούς της Νίκης, να τον ανακόπτουν σε κόρνερ.

87' Χαμένη ευκαιρία με τον Ζαφείρη για τον ΑΟΤ για να «κλειδώσει» το ματς!

90' Τέλος αγώνα.

 

Νίκη Σητείας (Βαγγέλης Γρίβας): Βασιλειάδης, Τοψιδέλης (78' Δρικάκης), Κουρίνος, Σπυριδάκης, Γιαννικάκης, Πετάσης, Ντιαλό (46' Κουνελάκης), Παπαδόπουλος, Δεμερτζής (60' Μπαρμπόσα), Χρυσοφάκης, Γιακουμάκης (67΄ Γαρεφαλάκης)

ΑΟ Τυμπακίου (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Γιαννακάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Τριάντης, Μεταξάκης, Παπαδάκης, Παπανδρέου (59' Ζαφείρης), Φραγκιαδουλάκης, Καρταλιανάκης (60' Τσακάνι)


Σχετικά άρθρα

Απόλλων Αγ. Ιωάννη: Κάλεσμα ενόψει Ελλάδας Ποντίων

Λέντας: «Τελικός» με Μοσχάτο, έχουμε «διαβάσει» τον αντίπαλο

Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική: Βαθμολογίες και αποτελέσματα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35