social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλμα» ανόδου η Ελλάς Ποντίων, πέρασε από τη Σητεία (0-2)

«Άλμα» ανόδου η Ελλάς Ποντίων, πέρασε από τη Σητεία (0-2)

Με επιτυχία εκτέλεσε η Ελλάς Ποντίων τη δεύτερη συνεχόμενη αποστολή της στην Κρήτη! Μετά την ισοπαλία στα Χανιά με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη, η υπερπρωταθλήτρια Πειραιά πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Σητείας, όπου επιβλήθηκε με 2-0 της τοπικής Νίκης για την 3η αγωνιστική στον 7ο όμιλο. Έτσι, έφτασε στους 7 βαθμούς και αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες της για άνοδο στη Γ' Εθνική! Από την άλλη, ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες των πρωταθλητών Λασιθίου, που δεν μπόρεσαν να ανοίξουν λογαριασμό για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι «βυσσινί» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Πουρσανίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Ηλιάδης με μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Βασιλειάδη (0-1). Στο 70ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έθεσαν γερές βάσεις για την επικράτησή τους, με τον Σαπαλίδη να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σταφσουλάι από τον Κουνελάκη.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Κωστάκης-Αλεξοπούλου (Ανατολικής Αττικής)

ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Γρίβας): Βασιλειάδης, Κουρίνος, Τοψιδέλης (85' Γκιάτα), Κουνελάκης, Σπυριδάκης, Γιαννικάκης, Πετάσης (60' Ντιαλό), Παπαδόπουλος, Δεμερτζής (85' Τσαλαμπούνης), Γιακουμάκης (46' Δρικάκης), Μπαρμπόσα

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς (88' Μηλιώτης), Παλάτσιος (82' Συμεώνογλου), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (88' Τσουγκράκης), Ηλιάδης (85' Τάσης), Σταφσουλάι (82' Λάππας).

(Ανταπόκριση - Φωτογραφία: Θανάσης Μπέρκοβιτς)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35