social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την Παρασκευή το Ελλάς Σύρου - Ιάλυσος. Παραιτήθηκαν από το κύπελλο ελέω μπαράζ οι Ροδίτες

Την Παρασκευή το Ελλάς Σύρου - Ιάλυσος. Παραιτήθηκαν από το κύπελλο ελέω μπαράζ οι Ροδίτες

 Την παραίτηση του από το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με την Α.Ε.Ρ.Α υπέβαλε η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος που τόνισε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι η άνοδος στην Γ Εθνική.

Η ομάδα της Ρόδου ήδη έχει στείλει αίτημα στην ΕΠΟ, ώστε ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου με την Ελλάς Σύρου στη Σύρο να διεξαχθεί την Παρασκευή 6/5 προκειμένου να εξυπηρετηθεί στην μετακίνηση της με τα πλοίο που ενώνει την Ρόδο με την Σύρο.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της αντίπαλος της Ελλάς Σύρου ο μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από ώριμη σκέψη και σεβόμενοι τις υπόλοιπες ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό του Κυπέλλου αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από την αναμέτρηση με την Α.Ε.Ρ.Α για τα προημιτελικά.

Η ομάδας μας δεν έχει καμία πρόθεση να υποτιμήσει τον ιστορικό θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο το βαρύ πρόγραμμα στους αγώνες προβιβασμού στην Γ Εθνική, σε συνδυασμό με τις κλήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών μας στις μικτές ομάδες, δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια. Ο στόχος του Ιάλυσου είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και γι αυτό θα παλέψουμε, αρχής γενομένης από την Παρασκευή στην Σύρο.

Εκ του Δ.Σ

Γ.Α.Σ Ιάλυσος»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35