social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελλάς Σύρου: Διοίκηση και παίκτες απευθύνουν κάλεσμα για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ιάλυσο [vid]

Ελλάς Σύρου: Διοίκηση και παίκτες απευθύνουν κάλεσμα για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ιάλυσο [vid]

 Με ανακοίνωση της η Ελλάς Σύρου καλεί τον κόσμο στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ιάλυσο Ρόδου, ενώ παράλληλα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απευθύνουν το δικό τους κάλεσμα μέσω ενός βίντεο που ανάρτησαν.

Την Παρασκευή 6 Μαϊου 2022 στις 16.00 ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου φιλοξενεί τον Ιάλυσο Ρόδου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική. Μετά από το πετυχημένο «μακρινό ταξίδι» 9 μηνών, η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια Κυκλάδων για την αγωνιστική σεζόν 2021-22. Η ώρα για την «αλλαγή σελίδας» του Συριανού ποδοσφαίρου έφτασε. Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, ακαδημία και τα μέλη της ομάδας μας, καλούν το φίλαθλο κοινό να δώσει το παρών στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για το ΣΥΡΙΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με στόχο το πρώτο… από τα έξι βήματα που χρειάζεται για την ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

Το δικό του μήνυμα μέσα από την σελίδα μας στέλνει ο αρχηγός της Ελλάς Σύρου Κυριάκος Μανουδάκης ενόψει του αγώνα με τον Ιάλυσο για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική…

«Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και την Παρασκευή θα εκπροσωπήσουμε το νησί της Σύρου σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ο Ιάλυσος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η φετινή μας δύναμη ήταν ο κόσμος της ομάδας, που αποτέλεσε τον 12ο παίκτη μέσα στο γήπεδο. Την Παρασκευή νομίζω πως θα βρίσκεται στο πλευρό μας δίνοντας βροντερό παρών. Με την εξέδρα που θα δημιουργηθεί την Παρασκευή, δεν θα ήθελα να είμαι παίκτης του Ιάλυσου… Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη»


Σχετικά άρθρα

Ισοπαλία για Βύζα Μεγάρων και Αγία Παρασκευή

Αγκαλιά με την άνοδο ο Ελλοπιακός 2-0 τον Περαμαϊκό που χρειάζεται... ένα θαύμα!

Ελλάς Σύρου: Συνάντηση με την ΕΛ.ΑΣ.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35