social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συροκάκης: Θα θέλαμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια κάθε Κυριακή!

Συροκάκης: Θα θέλαμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια κάθε Κυριακή!

Στην πρεμιέρα του στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Γ' Εθνική ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και υποχρέωσε την Ελλάδα Ποντίων στο ισόπαλο 1-1.

Μιλώντας στο Soccerlive για το παιχνίδι, ο Αντώνης Συροκάκης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, διαπίστωσε ότι η ομάδα του ήταν πιο πολύ ο... εαυτός της στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι έβγαλε αντίδραση μετά την ψυχρολουσία του γκολ που δέχθηκε. «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού, με ποιότητα και στρατηγική, από εκείνα που στο τοπικό δεν τα είχαμε ζήσει. Θα θέλαμε κάθε Κυριακή να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επιφυλακτικοί, όμως στο δεύτερο είπαμε ότι θέλαμε να περάσουμε περισσότερες μπάλες ανάμεσα από τις γραμμές, να ανεβάσουμε τα δύο μας μπακ πιο ψηλά και να διατηρήσουμε μόνο έναν παίκτη ασφαλείας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού μας» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να αντιδράς μετά από μία ψυχρολουσία και, μάλιστα, απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη, που παίζει πολύ καλά στο αμυντικό της τρίτο».

Όσο για το προσεχές ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων, τόνισε πως είναι καθοριστικό για αμφότερες τις ομάδες. «Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε με διαφορετικό τρόπο. Είναι καθοριστικό το ματς με τον Βύζαντα και για τις δύο ομάδες. Έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε αναλύσει καλά τον αντίπαλο και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Βέβαια, παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, όπως είναι η διάθεση, η ψυχή των παικτών και η πνευματική τους συγκέντρωση» επισήμανε ο 38χρονος τεχνικός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35