social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συροκάκης: Σημαντική νίκη απέναντι σε ιστορικό αντίπαλο

Συροκάκης: Σημαντική νίκη απέναντι σε ιστορικό αντίπαλο

Την εικόνα του αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων, όπως τον έζησε ο ίδιος από τον πάγκο του, αποτύπωσε ο Αντώνης Συροκάκης, μιλώντας στο Soccerlive.

Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στην ενέργεια που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και στην ψυχραιμία που επέδειξαν σε σημεία της αναμέτρησης. Έκανε λόγο, μάλιστα, για μία σημαντική νίκη απέναντι στον πιο ιστορικό αντίπαλο, με τον οποίο θα ερχόταν αντιμέτωπος ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη πριν την έναρξη των μπαράζ.

«Είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο, γι' αυτό τον λόγο αλλάξαμε κάποια πράγματα στον σχηματισμό μας. Η ομάδα μπήκε με μεγάλη διάθεση στον αγώνα, μάλιστα με τη σέντρα προσπάθησε να πάει κατευθείαν για γκολ. Είχε πάρα πολύ ενέργεια και διάθεση, αλλά της έλειπε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τα παιδιά έλεγξαν στον μέγιστο βαθμό τις μεταβάσεις του Βύζαντα, που είναι δυνατός σε αυτό το σημείο. Οι παίκτες μας είναι πολύ έμπειροι, είδικά στην αμυντική γραμμή και έτσι δεν κινδυνέψαμε ποτέ» σημείωσε αρχικά, για να συνεχίσει: «Παρ' όλο που δεν ήρθε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μείναμε πάρα πολύ ψύχραιμοι, συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό, εξαιρουμένου ενός διαστήματος από το 55' έως το 65', όπου ο Βύζας μας πίεσε λίγο και κάναμε κάποια λάθη βιασύνης. Ωστόσο, η ποιότητα των παικτών μίλησε, βάλαμε ένα πάρα πολύ όμορφο γκολ για... σεμινάριο. Δεν οπισθοχωρήσαμε, συνεχίσαμε να πιέζουμε, διότι ήμασταν σίγουροι για την ανωτερότητά μας και τη νίκη».

Εν κατακλείδι, ο Α. Συροκάκης υπογράμμισε: «Είναι η πιο σημαντική νίκη απέναντι στον πιο ιστορικό αντίπαλο, μεταξύ εκείνων που θα αντιμετωπίζαμε σε αυτή τη διαδικασία. Συνεχίζουμε ταπεινά, με κάτω το κεφάλι και πολλή δουλειά. Έχουμε κίνητρα, έχουμε στόχους».

 

 


Σχετικά άρθρα

Πρωτιά για Άρη Πετρούπολης, ανώδυνη ήττα για Μαρκό Ι Βαθμολογία και αποτελέσματα

Με λυτρωτή Ντερμίσι ο Βύζας Μεγάρων 1-0 την ΑΕ Μεσολογγίου στο 93'

Ο Γιάννης Ρόκας στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35