social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες και Γ' Εθνική για το Μοσχάτο

Επιστροφή στις νίκες και Γ' Εθνική για το Μοσχάτο

 Από την Αντίκυρα με 3-0 πέρασε η ΑΕ Μοσχάτου κόντρα στον τοπικό Κυπάρισσο και είναι, ξανά, στη Γ’ Εθνική! Οι γηπεδούχοι «βράζουν» με τον διαιτητή Φωκά που έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο, δείχνοντας τρεις κόκκινες, σφυρίζοντας ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και ακυρώνοντας σε συνεννόηση με τη βοηθό Αβραμοπούλου ένα καθαρό γκολ!


Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά και στο 4’ οι Χαλβατζίου-Μητρόπουλος δέχθηκαν τα «στοπ» του Καρανάσσου. Στο 8’ ο Κραβαρίτης έκανε σπουδαία επέμβαση σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Πλακίδα και ένα λεπτό αργότερα ο Νιζάμης πλάσαρε για το 1-0, μετουσιώνοντας την όμορφη συνεργασία του σκόρερ με τους Χαλβατζίου-Θεοδοσίου. Μάλιστα, ο Χαλβατζίου απείλησε και στο 18’ με απευθείας φάουλ.
Στο 44’ άναψαν τα… αίματα επειδή ο Γούλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στην ίδια φάση βγήκαν και άλλες κάρτες με τον Κυπάρισσο να χάνει την ηρεμία του. Μαζί και οι φίλαθλοί του που στο 52’ πανηγύρισαν σαν… γκολ μια κάρτα του Τζωρτζάτου.
Οι Πειραιώτες απτόητοι έφθασαν κοντά το 2-0 με τον Πασαλίδη στο 66’ και τους Μητρόπουλο-Σοσάρι στο 70’, όμως τα τεχνητά σουτ πέρασαν οριακά δίπλα από τα δοκάρια του Καρανάσσου. Στο 83’ βγήκε νέα κόκκινη (δ.κ.) στον αρχηγό, Γιάννη Καραμπέτσο για υπερβολική αντίδραση σε μια στιγμή που ο κάπτεν Σταύρου είδε την κίτρινη για τάκλιν και στη συνέχεια κλώτσησε την μπάλα μακριά.
Στο 85’ καταγράφτηκε η πιο δύσκολη φάση. Η μπάλα έφθασε στον Μαλισσόβα από το πόδι του Τζωρτζάτου (αντίπαλος) ύστερα από πάσα του Δημήτρη Καραμπέτσου. Ο πρώτος σκόραρε, αλλά η δεύτερη βοηθός σήκωσε τη σημαία θεωρώντας ότι ο Καλύβας επηρέαζε τη φάση (κακώς όπως φαίνεται και στο live streaming Μέσου της Θήβας).
Στο 88’ ο Μαλισσόβας λίγο έλειψε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους και στο 90’ ο Δημήτρης Καραμπέτσος αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα διότι ο ρέφερι Φωκάς σφύριξε ανατροπή του Τουφεξίδη. Ο Πασαλίδης ευστόχησε στο πέναλτι για το 2-0 και στο 90+3’ ο Νιζάμης πέτυχε το τελικό 3-0 ύστερα από ασίστ του Τουφεξίδη. Ο σύλλογος της Αντίκυρας είχε μείνει με 8 παίκτες, διαμαρτυρήθηκε και για οφσάιντ, όμως αμέσως μετά το τέρμα του Νιζάμη ήλθε η λήξη στο ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωκάς Α., Ζούλης Π. – Αβραμοπούλου Ε. (ΕΠΣ Αχαΐας)
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤ. (Βαγγέλης Λέντας): Καρανάσσος, Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος Ι., Γούλας, Ιωάννου, Καλύβας, Μαλισσόβας, Πλακίδας (45+1’ Καραμπέτσος Δ.), Καράι, Τόλιας (71’ Καφετζόπουλος).
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Λοϊζίδης, Τζωρτζάτος, Παυλάκης, Χαλβατζίου, Νιζάμης, Μητρόπουλος (89’ Τουφεξίδης), Πασαλίδης, Θεοδοσίου (54’ λ.τρ. Σοσάρι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35