social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα η Μαρκό (5-0), έπιασε κορυφή!

Άνετα η Μαρκό (5-0), έπιασε κορυφή!

Η δεύτερη νίκη για τη Μαρκό στη διαδικασία των μπαράζ σήμανε και την «αναρρίχησή» της στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μετά το «διπλό» στη Χίο, η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ επιβλήθηκε άνετα, όπως αναμνενόταν, της Ένωσης Βαθύλλου/Πανσαμιακού (5-0) και πέρασε στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενη και το ρεπό του Αετού Λουτρών.

Στο 26ο λεπτό ο Μακρίδης αξιοποίησε γύρισμα του Βασιλειάδη και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 44' ο ίδιος παίκτης, πάλι με πλασέ έπειτα από ομαδική προσπάθεια, έγραψε το 2-0. Στο 56' ήταν η σειρά του Γκεμίση να σκοράρει με κεφαλιά για το 3-0, ενώ στο 62' ο Μουσταφίδης με αριστερό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Τρία λεπτά μετά (65') ο Παλαιοπάνος με πλασέ διαμόρφωσε το 5-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μ. Βισκαδούρος, Α. Βισκαδούρος- Μπλαβάκης (Ηρακλείου)

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος (62' Σουλελές), Σιδέρης (62' Φλώρος), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Χούσα, Βασιλειάδης (70' Χατζηγεωργίου), Γκεμίσης (62' Σαχσανίδης), Τσίκλος, Μακρίδης (62' Ιατρού), Παλαιοπάνος

ΑΕ ΒΑΘΥΛΛΟ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ (Κώστας Βούρος): Μαρίνος (85' Παρλιάρος), Πασχάλης, Μπορμπότης, Χατζηπαναγιώτης, Παπαδόπουλος, Ακούλι, Θύμιος (75' Σταματόπουλος), Παπαχρήστου, Γεωργιάδης (75' Τεληγιάννης), Γιαννούλης (80' Βούρος), Ρουσάν.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35