social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Ελλάς Ποντίων ανακοίνωσε συνεργασία που την ανεβάζει επίπεδο

Η Ελλάς Ποντίων ανακοίνωσε συνεργασία που την ανεβάζει επίπεδο

Συνεργασία που την ανεβάζει επίπεδο ανακοίνωσε η Ελλάς Ποντίων.
Η Ελλάς Ποντίων αλλάζει επίπεδο όσο περνούν τα χρόνια και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις της διοίκησης Φούντα-Μαυρίδη.
Οι δυο παράγοντες των βυσσινί δείχνουν ότι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και απόδειξη αποτελεί η τελευταία τους κίνηση.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου προχωράει σε μια συνεργασία που αλλάζει τη δυναμική των τμημάτων υποδομής του σωματείου.
Η ακαδημία της Ελλάς Ποντίων και η αντίστοιχη της DIAMONDS γίνονται ΕΝΑ με κοινό στόχο:
Τη δημιουργία μιας ακαδημίας πρότυπο που θα έχει τις βάσεις ώστε τα επόμενα χρόνια να ενσωματώνει στην α' ομάδα ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από το φυτώριο του συλλόγου.
Επικεφαλής της προσπάθειας κσι τεχνικος διευθυντης και στο τμημα της α'ομαδας θα είναι ο Διαμαντής Αθανασίου, που έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των βυσσινί.
Πρόκειται φυσικά για τον ιδιοκτήτη της Elite σχολής ποδοσφαίρου DIAMONDS η οποία με συνεχείς διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα υψηλού επιπέδου μοντέλο εκπαίδευσης θεωρείται από τις ποιοτικότερες σχολές ποδοσφαίρου της χώρας. Ο κ. Αθανασίου είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου
UEFA A LEVEL και ΤΕΦΑΑ ειδικότητα ποδόσφαιρο έχοντας παρακολουθήσει Σεμινάρια εκπαίδευσης και συμμετοχη σε προπονητικα προγραμματα σε Ισπανία,Γερμανια σε μεγάλα CLUB όπως η Atlético Madrid,Munchen 1860. Υπενθυμίζουμε ότι έχει διαχειριστεί πάνω από 3000 αγώνες σε αναπτυξιακές ηλικίες 2008-2021
Ως ποδοσφαιριστής έχει θητεύσει σε ομάδες με μεγάλη ιστορία όπως ο Εθνικός, ο Πανελευσινιακός, ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος, η Καβάλα και η Αλκί Λάρνακα της Κύπρου με πάνω από 200 συμμετοχές ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.
Όλα αυτά δείχνουν ότι η κίνηση από την πλευρά της διοίκησης μας είναι ενα εξαιρετικό δείγμα των υψηλων φιλοδοξιών που υπάρχουν.
Καλωσορίζουμε τον Διαμαντή Αθανασίου και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35