social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φωτιές» από Σαπαλίδη-Ηλιάδη και η Ελλάς Ποντίων 5-2 την ΑΕ Μοσχάτου!

«Φωτιές» από Σαπαλίδη-Ηλιάδη και η Ελλάς Ποντίων 5-2 την ΑΕ Μοσχάτου!

Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά ήταν το Ελλάς Ποντίων (27 πόντοι, 1η θέση)-ΑΕ Μοσχάτου (22 βαθμοί, 2η θέση) για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην ΕΠΣ Πειραιά! «Φωτιές» από τους Σαπαλίδη-Ηλιάδη και τελικό 5-2 έπειτα από ένα χορταστικό ματς στο κατάμεστο γήπεδο «Ορυζομύλων».

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Ο… χορός των γκολ άνοιξε στο 13’ έπειτα από πάσα του Σιμονιάν προς τον Σαπαλίδη, κακή εκτίμηση της άμυνας και ωραίο πλασέ του έμπειρου φορ. Ο Ηλιάδης απείλησε δις στο 17’, με τον Αφουξενίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ στη δεύτερη ευκαιρία, όμως ο ταλαντούχος επιθετικός κρατούσε το καλύτερο για μετά. Στο 22’ «σέρβιρε» για το κεφάλι του Κεραμά από το σημείο του κόρνερ, όπως και στο 30’ για εκείνο του Σαπαλίδη, με αποτέλεσμα μέσα σε μισή ώρα να γραφτεί το εντυπωσιακό 3-0!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε κατάσταση σοκ και γρήγορα προχώρησαν σε αλλαγές. Επίσης, στο 25’ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πουρσανίδη. Ο διαιτητής Λαθύρης είπε «κολλητό» και στο 36’ έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Παυλάκη. Ετσι, ο Πασαλίδης μείωσε για το 3-1 του ημιχρόνου.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Ηλιάδης πήρε την πάσα του Σταφσουλάι και μόλις στο 46’ «κεραυνοβόλησε» για το 4-1! Στο 56’ ο Σιμονιάν έκανε νέα επέλαση από τα δεξιά, «σέρβιρε», η άμυνα έκανε νέο λάθος και σε κενή εστία του Σαπαλίδης έγραψε το 5-1, φθάνοντας στο χατ-τρικ. Με τη σέντρα, οι Σταύρου και Παυλάκης συνεργάστηκαν και με ένα ωραίο σουτ στο «Γ» διαμορφώθηκε το τελικό 5-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Αφουξενίδης και Βαζαίος έβαλαν «στοπ» σε νέες απόπειρες του Σαπαλίδη να σκοράρει, ενώ οι Πασαλίδης και Σταύρου «άγγιξαν» γκολ για την ΑΕΜ περιορίζοντας τη συντριβή. Τίποτα, όμως, δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαθύρης, Λαμπροπούλου - Χρηστάκος, Γιανναράκης (4ος).

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Σιμονιάν (81’ Λάππας), Στεφανής (90’ Σταυρόπουλος), Γαλάνης, Μαούνης, Κεραμάς, Συμεώνογλου, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Άρης Κακογιάννης): Αφουξενίδης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Κόντι, Μακροστέργιος, Σιδηρόπουλος (39’ Βαζαίος), Παυλάκης (71’ Σχοσχάρι), Νιζάμης, Τουφεξίδης (39’ Θεοδοσίου), Πασαλίδης, Χαλβατσίου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35