social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαυρίδης: Αυτό που πρέπει ώστε η Ελλάς Ποντίων να βρεθεί στην Γ' Εθνική

Μαυρίδης: Αυτό που πρέπει ώστε η Ελλάς Ποντίων να βρεθεί στην Γ' Εθνική

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις της Ελλάς Ποντίων μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΠ κόντρα στον Ηρακλή Νικαίας. 

Το συγκρότημα του Σταύρου Τζαναβάρα έδειξε ότι μπορεί να φτάσει μακριά στο θεσμό αφού απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και με την εν γένει παρουσία του δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Ασφαλώς ευχαριστημένοι δεν θα μπορούσαν να μην είναι και οι διοικητικοί παράγοντες των "βυσσινί" με τον χρηματοδότη του συλλόγου, Βασίλη Μαυρίδη να δηλώνει τα εξής για την πορεία του συλλόγου: "Νομίζω ότι έχουμε δείξει μια απαιτουμένη σταθερότητα και με τις εμφανίσεις μας αποδεικνύουμε ότι δικαίως βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και στους '8' του Κυπέλλου Πειραιά.

Η λέξη εφησυχασμός δεν ταιριάζει σε εμάς. Μαζί με τον Κώστα Φούντα, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, το τεχνικό επιτελείο μας και τους ποδοσφαιριστές δουλεύουμε καθημερινά, ο καθένας από το δικό του πόστο ώστε η ομάδα να βρεθεί του χρόνο εκεί που ανήκει, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες. Θα ενισχύσουμε την ομάδα... εκεί που πονάει προκειμένου να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τον πήχη. Καθημερινά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ώστε η ομάδα να αλλάξει επίπεδο. Δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά πρώτα πως θα είμαστε εμείς ως σύνολο. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35