social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκος Αθανασόπουλος: «Ξεχωριστό το πλάνο του Αετού Κορυδαλλού»

Νίκος Αθανασόπουλος: «Ξεχωριστό το πλάνο του Αετού Κορυδαλλού»

Ο Νίκος Αθανασόπουλος θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Πειραιά τα τελευταία χρόνια.


Με την παρουσία του και έχοντας κατακτήσει δυο πρωταθλήματα με την ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου, αποτελεί σίγουρη λύση για τη θέση του άσου, γεγονός που δείχνει ότι οι άνθρωποι του Αετού Κορυδαλλού μόνο ικανοποιημένοι θα πρέπει να αισθάνονται που τον ενέταξαν στο δυναμικό τους.

Ο σπουδαίος πορτιέρο εξήγησε τους λόγους που απάντησε θετικά στους "κιτρινόμαυρους' λέγοντας
"Δέχτηκα μια πολύ όμορφη προσέγγιση από την ομάδα. Οι άνθρωποι της μου έδειξαν από την πρώτη φορά που μιλήσαμε πόσο ήθελαν να με ενσωματώσουν στο πλάνο τους. Ένα πλάνο το οποίο είναι πολύ ελκυστικό με παιδιά σε νεαρή ηλικία που έχουν "δίψα" για διάκριση".
Για το κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο, ο ικανότατος γκολκίπερ είπε
"Το κλίμα είναι εξαιρετικό καθώς η λειτουργικότητα της ομάδας πρεσβεύει τον όρο οικογένεια που κάνει κάθε ποδοσφαιριστη να νιώθει ασφάλεια".
Όσον για την προσπάθεια της διοίκησης, ο Νίκος Αθανασόπουλος δήλωσε:
"Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και δίπλα στην προσπάθεια μας κάνοντας μας σε αυτούς του δύσκολους καιρούς να μην έχουμε το άγχος και την ανασφάλεια που υπάρχουν σε όλα σωματεία.
Αυτό το έχω συναντήσει ξανά μόνο στον Φωστηρα μια από ομάδα που με την συμπεριφορά της και αυτή με έκανε φίλαθλο της εκτός από ποδοσφαιριστη".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35