social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζαναβάρας: Στα μπαράζ φαβορί σε χρίζει η αγωνιστική ετοιμότητα όχι το... μπάτζετ

Τζαναβάρας: Στα μπαράζ φαβορί σε χρίζει η αγωνιστική ετοιμότητα όχι το... μπάτζετ

Ημέρες χαλάρωσης για όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και κυρίως για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παρ' όλα αυτά από αύριο η καθημερινότητα επιστρέφει για τις περισσότερες ομάδες αφού θα μπαίνουν σιγά-σιγα σε κλίμα μπαράζ.

Κυρίως οι ομάδες που έχουν κατακτήσει τα πρωταθλήματα στα ερασιτεχνικά, η δράση επιστρέφει και μια από αυτές είναι η Ελλάς Ποντίων.

Η νταμπλούχος ομάδα από τον Πειραιά στις 8 Μαϊου υποδέχεται στο ΕΑΚ Κορυδαλλού είτε τον Αστέρα Περάματος είτε τον Ερμή Ζωνιανών (την Τετάρτη παίζουν μεταξύ τους για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ρέθυμνο) και ο Σταύρος Τζαναβάρας προσπαθεί να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του.

-Ο νεαρός κόουτς μίλησε στο soccerlive.gr αναφορικά με τις ομάδες που θα βρει η Ελλάς Ποντιων στο διάβα της και τόνισε τα εξής

'Έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες για τους αντιπάλους μας και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται κανονικά με όλους τους ποδοσφαιριστές να υπολογίζονται. Ο στόχος είναι ξεκάθαρα να ανέβει η ομάδα στην επόμενη κατηγορία και πρέπει να παρουσιαστούμε σε τέλεια κατάσταση ώστε να κατακτήσουμε την άνοδο''.

-Για το αν υπάρχει φαβορί στα μπαράζ για τις τρεις πρώτες θέσεις που δίνουν τα εισιτήρια για την Γ' Εθνική, υποστήριξε

''Όχι δεν υπάρχει φαβορί. Διότι το θέμα είναι σε αγώνες μπαράζ πως θα παρουσιαστείς αναφορικά με την ετοιμότητα τους. Όποιος είναι έτοιμος και διαβασμένος θα είναι το φαβορί''.

-Ερωτηθείς εάν θεωρεί αρνητικό για την ομάδα του ότι τα ματς είναι μονά και όχι διπλά, ο κ. Τζαναβάρας πρόσθεσε

''Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία διότι όλες οι ομάδες θα δώσουν 6 ματς. Εμείς κοιτάμε πως θα είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχική κατάσταση ώστε να κερδίσουμε την άνοδο''.

-Για την διαχείριση από πλευράς ομάδας αναφορικά με την εύκολη κατάσταση του πρωταθλήματος και τη νίκη στον τελικό Κυπέλλου με την Προοδευτική, ο Τζαναβάρας είπε

''Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι διαχειριζόμαστε εύκολα τις επιτυχίες μας. Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και η ομάδα σε γενικές γραμμές έχει δομηθεί έτσι ώστε να φτάσουμε στο τέλος στην επίτευξη του στόχου''.

-Για το ΕΑΚ Κορυδαλλού που θα είναι η έδρα της ομάδας στα μπαράζ, τόνισε

''Έχουμε δώσει ήδη τέσσερα ματς μέσα στη σεζόν. Δεν προβληματιζομαστε διότι και άλλες ομάδες έχουν πλαστικό και το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς''.

 


Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» την πρόκριση ο Αίας Σαλαμίνας, 1-0 τον αξιόμαχο Παντζιτζιφιακό

Ανανέωσε ο Καζάλας στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας

Αίας Σαλαμίνας: Έκκληση από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35