social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη... μισό πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο Πειραια, 1-2 τον Καραβά

Νίκη... μισό πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο Πειραια, 1-2 τον Καραβά

 Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής πέτυχε ο Ατρόμητος Πειραιά επικρατώντας με 2-1 του Καραβά και διατηρεί τις ελπίδες του για τίτλο. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι των δύο ομάδων και του πειραϊκού ποδοσφαίρου.


Ο Καραβάς μπήκε πιο δυνατά και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί. Στη συνέχεια όμως ο Ατρόμητος ισορρόπησε και κατάφερε εκείνος να μπει μπροστά στο σκορ στο 31’, όταν ο Κοντάκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντούμπερετ και αφού αρχικά σημάδεψε το δοκάρι στην επαναφορά σκόραρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αντιστροφή ρόλων, αφού ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά και έχασε τις ευκαιρίες για το 0-2. Στη συνέχεια όμως οι του Καραβά ισορρόπησαν και έφτασαν στο 1-1 στο 79’ με το εκπληκτικό γκολ του Ζότο από δεξιά και πλάγια θέση και από τα όρια της μεγάλης περιοχής.
Μάλιστα μετά την ισοφάριση σημειώθηκε ένταση και ο διαιτητής Αλατσάκης απέβαλε τον Παυλίδη από τους γηπεδούχους για προκλητικό πανηγυρισμό, ενώ είδε κόκκινη και ο Συράκος από τον πάγκο του Ατρομήτου. Οι πάγκοι των δύο ομάδων ενεπλάκησαν στην ένταση με συνέπεια να έχουμε 8 λεπτά διακοπής στην αναμέτρηση.
Στο 95′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Παπαδάκη, αλλά μετά από ένα λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε τη σπουδαία νίκη. Κόρνερ και σύγχυση μέσα στην περιοχή και ο Κωτσοβός έκανε το 1-2 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμό και με τον Καραβά να διαμαρτύρεται πως νωρίτερα υπήρχε φάουλ και επίσης πως λανθασμένα δόθηκε κόρνερ.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Αλατσάκης με βοηθούς τους Παγουρτζή και Μουμπογιατζόγλου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ζέστας.
ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Κωτσάλας (46΄ Αρβανιτάκης), Παπαγιάννης, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παπανικολάου, Νικολόπουλος (9′ λ.τρ. Κάραβος), Παυλίδης, Μπουρντένης, Ηλιάδης, Ζότο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου, Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Γκόγκα (98’ Μαυρίδης), Κενδριστάκης (98’ Σκορδίλης), Τζάκσον, Δηλαβέρης (70’ Κωτσοβός), Κοντάκος, Τσετσώνης (70’ Παπαδάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35