social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φουρίκης: «Δύσκολη η επανεκκίνηση γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια»

Φουρίκης: «Δύσκολη η επανεκκίνηση γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια»

Ο Παννεαπολικός μετά το μέτριο ξεκίνημα, βελτιώθηκε και έκανε καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του Πειραιά, παρ' όλα αυτά η ομάδα του Στάθη Φουρίκη είδε την πανδημία να μην της επιτρέπει να δώσει συνέχεια στην θετική της πορεία.

Ο έμπειρος προπονητής παρακολουθώντας με προσοχή τις εξελίξεις θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους για να μιλήσει για όλα εκείνα που "περνάει" ο αθλητισμός δίνοντας τη δική του εξήγηση.

Αναλυτικά

Πρώτα απ'όλα θα πρέπει να ευχηθούμε να τελειώσει όσο ποιο γρήγορα γίνεται αυτό που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, να είμαστε υγιείς και ψυχολογικά όλοι μας καλά.
Τώρα όσον αφορά το ποδόσφαιρο στις ερασιτεχνικές κατηγορίες τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα αυτή την στιγμή μετά από την μακροχρόνια απραξία που συμπληρώνει και την περσινή περίοδο οπότε στο σύνολο η ζημιά που έχει γίνει είναι τεράστια!
Σίγουρα αρκετές ομάδες όπως και η δική μας έχουν καταρτίσει ατομικά προγράμματα έτσι ώστε να συντηρήσουν όσο το δυνατόν τους ποδοσφαιριστές.
Υπάρχουν όμως αντικειμενικές δυσκολίες στην εφαρμογή αυτών σε συνδυασμό με την ψυχολογία που είναι σε πολύ άσχημο επίπεδο.
Απ' την άλλη οι παράγοντες και τα σωματεία αντιμετωπίζουν απ' την πλευρά τους μια πρωτόγνωρη κατάσταση σε συνδυασμό με τα οικονομικά θέματα γίνεται εκρηκτικό το περιβάλλον.
Θεωρώ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να γίνει επανεκκίνηση στην παρούσα περίοδο αν σκεφτεί κανείς ότι και αύριο αν γινόταν θα χρειαστεί αρκετός χρόνος να προετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερο χειρισμό.
Οπότε δεν μπορώ να πω δυστυχώς ότι είμαι αισιόδοξος και όλα δείχνουν στην παρούσα φάση ότι πρέπει να ευχηθούμε
τουλάχιστον να ξεκινήσει ομαλά η νέα περίοδος αφήνοντας πίσω όλα αυτά τα κακώς κείμενα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35