social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωαννίδης: Μόνο με τη βοήθεια της Πολιτείας μπορεί να ξεκινήσει η Γ' Εθνική

Ιωαννίδης: Μόνο με τη βοήθεια της Πολιτείας μπορεί να ξεκινήσει η Γ' Εθνική

Σε κάθε ομάδα θα πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα που θα είναι σε θέση να βοηθούν και με την εμπειρία τους να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες όποτε το απαιτούν οι καταστάσεις.

Στην Κορωνίδα Κοιλάδας, η διοίκηση της ομάδας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προσφέρει όσα χρειάζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε αυτό έχουν συντελέσει τα πρόσωπα εκείνα που συνδέουν το ποδοσφαιρικό τμήμα με το κομμάτι της διοίκησης.

Ένας εξ αυτών είναι ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε στο soccerlive για τα όσα έχει πετύχει η Κορωνίδα Κοιλάδας εκφράζοντας και τη θέση της ομάδας αναφορικά με το θέμα της επανέναρξης.

Ασφαλώς μιλάμε για ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αφού κατά το παρελθόν έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο από το ρόλο του διαιτητή.

Αναλυτικά

"Από πέρυσι με την ίδια διοίκηση και τον ίδιο προπονητή, η ομάδα έκανε μια υπέρβαση και έφερε ποδοσφαιριστές του νομού που είχαν παραστάσεις από Γ' Εθνική, και έτσι ο σύλλογος σχετικά εύκολα κατέκτησε το πρωτάθλημα φτάνοντας στο τελικό του Ενωσιακού Κυπέλλου κατακτώντας το τρόπαιο στην κλήρωση. Έτσι παρέμεινε ίδια διοίκηση και φέτος με κάποιες μικρές προσθήκες με τον πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Τσιρτσίκο αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην Γ' Εθνική. Η διοίκηση κράτησε τον ίδιο προπονητή και παρέμεινε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού στην ομάδα. Η Κορωνίδα Κοιλάδας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά και έδειξε ότι θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, όμως μετά το τελευταίο φιλικό με το Φωστήρα στις 5/8 χτύπησε την ομάδα ο κορωνοϊός και από εκεί άρχισαν τα 'προβλήματα'. Μείναμε ως σύνολο πίσω, χάσαμε το ρυθμό μας, συν ότι είχαμε σημαντικές αποχωρήσεις (2 σε αριθμό) από το ρόστερ για διάφορους λόγους. Οι προσθήκες εκείνη τη στιγμή ήταν δύσκολες διότι το πρωτάθλημα ξεκινούσε, και έγιναν ακόμη πιο δύσκολες αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα μας δεν έχει μεγάλο brand name και δύσκολα πείθει έναν αθλητή εκτός νομού να έρθει στην περιοχή. Παρ' όλα αυτά η ομάδα ανέκτεισε τις δυνάμεις της και ήταν αξιοπρεπέστατη στα παιχνίδια που έδωσε, χάνοντας μερικά ματς λόγω λεπτομερειών. Σίγουρα όταν μια ομάδα βρίσκεται πρώτη χρονιά σε μια κατηγορία, χρειάζεται υπομονή απ' όλους για να αποκτήσει εμπειρίες και παραστάσεις στην κατηγορία.

Όσον αφορά τις καταστάσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, η ομάδα στηρίζεται οικονομικά κυρίως από την οικογένεια Λιβανού. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι δίπλα και στηρίζει το σύλλογο όπως και αρκετοί τοπικοί παράγοντες που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στις ακαδημίες με προπονητή τον Δημήτρη Κούση και πιστεύουμε ότι όταν επανέλθουμε στην κανονικότητα, η Κορωνίδα θα παρουσιαστεί και πάλι ανταγωνιστική. 

Αν και υπάρξει επανεκκίνηση ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να συμβάλλουν οι Περιφέρειες ή οι δήμοι για να γίνονται τα covid-test. Δεν υπάρχει άλλη λύση σε αυτό. Ευελπιστούμε, παράλληλα, αν υπάρχει η δυνατότητα από την ΕΠΟ να καλύψει κάποια λειτουργικά έξοδα που επιβαρύνουν τις ομάδες όπως εξοδολογία και μετακινήσεις. 

Αν παρθεί μια τέτοια απόφαση για να επιστρέψουμε θα πρέπει να δοθούν εγγυήσεις ότι αυτό το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί και όχι να μπουν πάλι οι ομάδες στα έξοδα και στο τέλος να έχουμε μια απ' τα ίδια όπως συνέβη στο τέλος Οκτωβρίου". 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35