social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιωνικός, 2-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιωνικός, 2-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό μετά από τρεις αγωνιστικές. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 η ομάδα του Δημήτρη Σπανού επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της κατάταξης.

Το αποτέλεσμα ήρθε πιο εύκολα απ' ότι αποτυπώνει το τελικό σκορ, αφού εάν εξαιρεθεί ένα δεκάλεπτο, ο Ιωνικός κυριάρχησε στο ματς, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, ενώ απείλησε αρκετές φορές την εστία του Παπαδόπουλου.

Το τρίποντο για την ομάδα του Ιωνικού πάντως αποκτά μεγάλη αξία αν μπει στην εξίσωση το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε δυο αναγκαστικές αλλαγές χάνοντας τα δυο τους στόπερ (Φουρλάνο, Κύργια) στο 27' και 44' αντίστοιχα. 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στο α' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 7' με σουτ του Ομάρ να καταλήγει άουτ.

Στο 9' ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Ματσούκα, για να φτάσουμε στο 13' όπου ο Πλατέλλας που ήταν ο κορυφαίος για τον Ιωνικό έκανε το 1-0 με σουτ δυνατό έξω από την περιοχή.

Το τέρμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Ιωνικό να αποβάλλει το άγχος, χωρίς ωστόσο να ανεβάσει στροφές στη συνέχεια με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο 43' όταν ο Μπαράτα έκανε το σουτ ο Ανανγωστόπουλος φάνηκε να ελέγχει τη μπάλα όμως ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε λάθος και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1. 

Στο β' μέρος ο Ιωνικός μπήκε αποφασιστικά παρότι ήταν "πληγωμένος" από τις δυο απώλειας και κατάφερε με τη συμπλήρωση 10' στην επανάληψη να κάνε το 2-1.

Ο Μουστάκης με άψογη σέντρα βρήκε τον Ομάρ και ο τελευταίος με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. Στη συνέχεια οι "μπλε" διαχειρίστηκαν άψογα το ματς χωρίς να επιστρέψουν στους Ιεραπετρίτες να γίνουν απειλητικοί. 

Στο 70' ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Μπαράτα, με τον Ιωνικό να ζητάει πέναλτι στο 72' σε μαρκάρισμα του Πλατέλλα.

Στο 78' ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ, ενώ στο 85' ο Μάναλης κέρδισε τις κόντρες και έκανε το πλασέ, ομως ο Παπαδόπουλος έδιωξε κόρνερ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατοίκου βρήκε τον Ιωνικό να επιστρέφει στις νίκες και να παίρνει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ 

7' Σουτ Ομάρ η μπάλα άουτ. 

9' Σουτ του Ματσούκα ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει

13' ΓΚΟΛ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ. Ο Πλατέλλας με ένα συρτό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 1-0.

30' Σουτ Μπαράτα εκτός. 

43' ΓΚΟΛ Ο ΟΦΙ. Ο Μπαράτα έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Αναγνωστόπουλου για το 1-1.

55' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Μουστάκης με μια απίστευτη σέντρα βρήκε τον Ομάρ στο δεύτερο δοκάρι και ο Κενυάτης άσος με κεφαλιά έκανε το 2-1. 

70' Σουτ του Μπαράτα ο Αναγνωστόπουλος απομακρύνει.

72' Ζητάει πέναλτι ο Ιωνικός σε μαρκάρισμα του μέσα στην περιοχή.

78' Ο Πλατέλλας κάνει το επικίνδυνο σουτ η μπάλα άουτ. 

85' Ο Μάναλης κέρδισε τις κόντρες και έκανε το πλασέ, ομως ο Παπαδόπουλος έδιωξε κόρνερ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός) Αναγνωστόπουλος, Κύργιας (27' λ.τρ. Φαζός), Φουρλάνος (44' λ.τρ. Τσιριγώτης), Μουστάκης, Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (82' Τιεντσέ), Ματσούκας (83΄Μάναλης), Πλατέλλας.

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Μπαράτα, Ζήσης, Λεμονής (69' Τσακμάκης), Κούστα (69' Ντάλα Κόστα), Γκίνι, Αρναούτογλου (46' Φουάσης), Βογιατζής (63' Χατζηπιρπιρίδης), Καψάλης (69' Πριόνας). 


Σχετικά άρθρα

Αιγάλεω: Οι εκλεκτοί του Χαραλαμπίδη για τον αγώνα με την Επισκοπή

«Σκούπα» στον Ασπρόπυργο

Τα είπαν Βασιλείου-Λεουτσάκος στο ματς Ασπρόπυργος-Καλλιθέα [pics]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35