social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Τέλος ο Θωμάς Παπαδόπουλος από τη Σαντορίνη 2020

Θέμα soccerlive: Τέλος ο Θωμάς Παπαδόπουλος από τη Σαντορίνη 2020

Στη Σαντορίνη 2020 ετοιμάζονται να πατήσουν και πάλι γήπεδο ωστόσο είναι δεδομένο ότι μετά από τόσο καιρό απραξίας η ομάδα δεν θα είναι η ίδια.

Ασφαλώς αναφερόμαστε στον αγωνιστικό ρυθμό και στη συγκρότηση του ρόστερ που θα έχει μικρές αλλά σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Θωμάς Παπαδόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής εκείνος που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Παντέλη από εδώ και στο εξής.

Ο 24χρονος άσος είχε ανακοινωθεί στις 24 Οκτωβρίου, παρ' όλα αυτά, η μεγάλη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων ανάγκασαν τον ποδοσφαιριστή να... κόψει την αναβολή του για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Αυτό σημαίνει οτι δεν θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα αποτελώντας παρελθόν από το σύλλογο.

Ο 24χρονος εξτρέμ ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στη Β΄ Εθνική, αρχικά για με τη φανέλα του Αιγινιακού και την τελευταία διετία με τον Πλατανιά Χανίων, από τον οποίο αποχώρησε πέρυσι, μετά τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του, ενώ απασχόλησε και άλλες ομάδες.

Πάντως, δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου αφού θα γίνουν κάποιες προσθήκες κυρίως στην μεσαία γραμμή ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη με τη σέντρα του πρωταθλήματος. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35