social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούτσης:  «Σε μια ομάδα όπως η Καλλιθέα δεν μπορείς να αρνηθείς»

Κούτσης: «Σε μια ομάδα όπως η Καλλιθέα δεν μπορείς να αρνηθείς»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Καλλιθέας παραχώρησε ο Γιώργος Κούτσης.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην προσέγγιση που έγινε από τη διοίκηση και στο ειδικό βάρος που έχει η φανέλα της Καλλιθέας.

Αναλυτικλα

''Στη συνάντηση που είχα με τη διοίκηση της ομάδας διέκρινε ανθρώπους με όραμα και στόχους. Νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η προσέγγιση που έγινε από τη διοίκηση, καθώς και το όνομα της ομάδας. Όταν έχεις πρόταση από μια ομάδα σαν την Καλλιθέα δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει τη δική του ιστορία. Στόχος αποτελεί να δουλέψουμε και να είμαστε κάθε Κυριακή στο γήπεδο ανταγωνιστικοί''.

Ερωτηθεις εάν έχει άποψη για το ρόστερ της ομάδας: '΄Έχω άποψη για το ρόστερ και στόχος αποτελεί να βελτιωνόμαστε συνεχώς''.

Για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League σχολίασε: ''Δεν μπορώ να σας πω κάτι με σιγουριά. Ακόμη δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα προβιβαστούν ή θα υποβιβαστούν και γενικότερο είναι κάτι άγνωστο για όλους. Ελπίζω πάντως όλες οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα''.

Όσον αφορά την προσέγγιση της διοίκησης δήλωσε:

''Έγινε σε πολύ καλό κλίμα Η διοίκηση έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τους ευχαριστώ για την εμπιστούνη που μου έδειξαν. Θεωρώ πως εάν είμαστε μαζι και λύνονται εν τη γενέσει τα προβλήματα θα πάμε καλα'.


Σχετικά άρθρα

Βαγγέλης Φουστέρης: Το... καπέλο είναι το γούρι μου [vid]

Σαντορίνη 2020: Συνεχίζονται τα εργομετρικα-Αλλαγή δεδομένων και παραμονή Παπαδόπουλου

Οι σκόρερ της Football League

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35