social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαμηλοί τόνοι από Αιγάλεω κατά την επιστροφή από το Βόλο-Η σκέψη ήδη στον Ιάλυσο

Χαμηλοί τόνοι από Αιγάλεω κατά την επιστροφή από το Βόλο-Η σκέψη ήδη στον Ιάλυσο

Το Αιγάλεω πέτυχε μια δύσκολη αλλά συνάμα τεράστια νίκη στο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου που θα δώσει ψυχολογική τόνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

zev.jpg

Παρ' όλα αυτά, οι "μπλε" διατηρούν χαμηλά τον πήχη αφού βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή (!!!!) της σεζόν, παρότι το τρίποντο ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει θέσει με τη σειρά του ως βασικό στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Έτσι λοιπόν αυτό που διαρρέει από τα ενδότερα του συλλόγου είναι η ψυχραιμία και η προσήλωση στο ματς με τον Ιάλυσο.

Το γεγονός ότι η αναμέτρηση με τους τοξοβόλους έχει οριστεί για την Τετάρτη δεν επιτρέπει στο Σίτι να χαρεί για πολύ, έχοντας ήδη αφήσει πίσω το ματς με τη Νίκη Βόλου και τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος. Μάλιστα για αύριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση πρωινή ούτως ώστε να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής. 

Όσον αφορά τον απόηχο του τεράστιου διπλού, η διοίκηση με πρώτο και κύριο τον πρόεδρο της ομάδας, Άρη Παλτόγλου, περίμενε το πούλμαν που συνόδευε την αποστολή στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και έδωσε για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες. 

Παράλληλα, στην ομάδα όπως τόνισε η διοίκηση επικρατεί ικανοποίηση για τον Δημήτρη Διαμαντη που αποτελεί τον προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου καθώς μονιμοποιήθηκε στο Δήμο Αιγάλεω παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35