social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζέχα: Πληρώσαμε μια στατική φάση-Κρίθηκε στην λεπτομέρεια

Βαζέχα: Πληρώσαμε μια στατική φάση-Κρίθηκε στην λεπτομέρεια

Οι δηλώσεις του Κριστόφ Βαζέχα μετά την ήττα του Ασπροπύργου την 1η αγωνιστική από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Iδιαίτερη η αναφορά του στην Σπάρτη.

zev.jpg

Πηγή: isports.gr
Είμαστε καινούρια ομάδα. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε σε μια λεπτομέρεια. Δεν είμασταν προσεκτικοί σε μια στατική φάση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε μια φάση τρως το γκολ.

Μετά ήταν δύσκολο, προσπαθήσαμε, παρά το γεγονός ότι χάσαμε το παιχνίδι έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Ορισμένοι παίκτες ήρθαν την τελευταία εβδομάδα, και πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Είδα μια ομάδα που θέλει να παλέψει και να κάνει κάτι σωστό στο γήπεδο.

Μετράει η λεπτομέρεια, δυστυχώς χάσαμε, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο. Κάθε Τετάρτη – Κυριακή έχουμε μάχες και θέλει μεγάλη προσοχή διότι φέτος με τον κορωνοϊό δυστυχώς έχουμε δύσκολες συνθήκες πρέπει όλες οι ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές, με τραυματισμούς.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχε πάθος, δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και κέρδισε η ομάδα που ήταν πιο προσεκτική στη στατική φάση.

Για πιθανές προσθήκες στην ομάδα:

Θέλουμε κάτι να κάνουμε, αν πάρουμε παίκτες θα είναι καλό. Χρειάζεται κάθε ομάδα να έχει πολύ μεγάλο ρόστερ. Να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι να μείνουμε στη κατηγορία

Για την επιστροφή στη Σπάρτη:

Πέρασα δύο μήνες μόνο αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Μου άρεσε πάρα πολύ η Σπάρτη, χάρηκα ιδιαίτερα που το παιχνίδι ήταν στη Σπάρτη. Έχω πολλούς φίλους στη Σπάρτη.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35