social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«7/4 τα εξ' αναβολής και 11/4 σέντρα στην 5η Αγωνιστική!»

«7/4 τα εξ' αναβολής και 11/4 σέντρα στην 5η Αγωνιστική!»

Αποκαλύψεις για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Πηγή: sportlesvos.gr

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Ματιές στα Σπορ» ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα διεξαχθούν εμβόλιμα, την Τετάρτη 7 Απριλίου, τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί σε όλους τους ομίλους και από το σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου θα έχουμε σέντρα με την 5η Αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο κ. Κουπτσίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Την Τετάρτη 7 Απριλίου θα γίνουν εμβόλιμα τα αναβληθέντα παιχνίδια και την Κυριακή 11 Απριλίου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα από την 5η Αγωνιστική». Σημειώνεται ότι στον 8ο Όμιλο, όπου συμμετέχουν Αιολικός και Αετός Λουτρών εκκρεμούν οι συναντήσεις Πανελευσινιακός-Θύελλα Ραφήνας και ΑΕ Πυλίου Κω-Πυθαγόρας Σάμου.

Με την παραδοχή αυτή ενός μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ γίνεται ξεκάθαρο πως οδηγούμαστε και τυπικά σε ένα μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου, αναμένοντας βέβαια και την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι θα ισχύσει σε ενδεχόμενες ισοβαθμίες και πώς θα διεξαχθούν τα Playoffs της ανόδου.

Αναφερόμενος, τέλος, στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου σήμερα, ο κ. Κουπτσίδης επεσήμανε ότι «θα υπάρξει πιθανή παράταση των μεταγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35