social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άσφαιροι» Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος

«Άσφαιροι» Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Σπάρτη, αφού Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος έμειναν στο... άσφαιρο 0-0.

Η ομάδα της Λακωνίας που προέρχονταν από την ήττα στο Ρέθυμνο θέλησε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα όμως δεν τα κατάφερε, έχοντας πολύ καλή παρουσία στο β' ημίχρονο, πετυχαίνοντας γκολ που ακυρώθηκε στο 57' με τον Νικολάου. 

Από την άλλη, η Ρόδος μετά τα δυο Χ με Επισκοπή και Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη της νίκη, πιάνοντας καλή απόδοση κυρίως στο α' μέρος.

Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες

Στο α' μέρος η Ρόδος πατούσε καλύτερα στο ματς και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 6' όταν ο Δελαπόρτας έκανε το σουτ όμως ο Φαρμάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Ελάφια έχασαν σπουδαία ευκαιρία όταν ο Τσίπρας με εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι είδε τον Φαρμάκη να ενεργεί σωστά και να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 16' η σέντρα-σουτ του Καλλέργη πέρασε ανεκμετάλλευτη, ενώ στο 22' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Βενάρδου. 

Στο 31' οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία όταν ο Σερέντιουκ έκανε το σουτ με τον Φαρμάκη να μπλοκάρει με δυσκολία.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο 56' με τον Βερνάρδο. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, όταν ο Βλαχιώτης σκόραρε μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Νικολάου, όμως ο διαιτητής Τσουκαλάς υπέδειξε επιθετικό φάουλ μετά από υπόδειξη της α' βοηθού, Αθανασοπούλου από το Σύνδεσμο Μεσσηνίας.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 82' όταν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Μπαξεβάνος με απευθείας κόκκινη.

Ο ικανότατος αμυντικός ανέτρεψε τον Πατσαρούχα που έβγαινε απέναντι από τον Πίτκα και ο ρέφερι, Τσουκαλάς τον απέβαλλε αφού ήταν τελευταίος παίκτης.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

6' Ο Δελαπόρτας κάνει το σουτ όμως ο Φαρμάκης πέφτει στην δεξιά του γωνία και μπλοκάρει. 

7' Σέντρα Μακρή κεφαλιά Τσίπρα ο Φαρμάκης δύσκολα σε κόρνερ. 

16' Ο Καλλέργης επιχειρεί τη σέντρα από αριστερά όμως κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

22' Ζητάει πέναλτι ο Αστέρας Βλαχιώτη σε πτώση του Βενάρδου, όμως ο Τσουκαλάς υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα. 

31' Νέα μεγάλη φάση για τη Ρόδο! Ατομική ενέργεια και σουτ του Σερέντιουκ μέσα από την περιοχή του Αστέρα, απομάκρυνε με δυσκολία ο Φαρμάκης

40' Κόρνερ Δελαπόρτα κεφαλιά Τσίπρα η μπάλα κάπου βρίσκει και καταλήγει εκ νέου κόρνερ.

56' Ο Βερνάρδος επωφελήθηκε από τις κόρνερ όμως δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει ευκαιρία απέναντι από τον Πίτκα.  

57' ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Ο Νικολάου με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μετράει καθώς ο Τσουκαλάς θεωρεί ότι έχει γίνει επιθετικό φάουλ. 

68' Ζητάει πέναλτι ο Αστέρας Βλαχιώτης σε μαρκάρισμα του Βερνάρδου από τον Καψάλη. 

81' Σουτ Σκεντεράι η μπάλα άουτ. 

82' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ. Ο Μπαξεβάνος παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη αφού ανέτρεψε τον Πατσαρούχα και ενώ έβγαινε μόνος απέναντι από τον Πίτκα. 

Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γιώργος Βαζάκας): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης (46' Κουρτέσης), Κορνέζος, Μάγκας, Πρίκας, Νικολάου, Μπρακαμπόντε (87' Παλιάτσιος), Παπουλής (46' Σκεντεράι), Βερνάρδος (70' λ.τρ. Πατσαρούχας), Καλλέργης (77' Ασημάκης), Μάρτσεφ.
Π.Α.Ε. ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος (75' Πεχλιβανόπουλος), Μαρτσάκης (56' Βουργουτζής), Καραγιώργης, Καψάλης, Χύσι (75' Ριτάκο) Μπαξεβάνος, Σερέντιουκ (56' Αρναρέλλης), Τσίπρας, Δελαπόρτας, Μακρής (61' Γιόνδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35