social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζάκας: Κατάφορη αδικία για τον Αστέρα Βλαχιώτη-Είδε όλη η Ελλάδα τι συνέβη...

Βαζάκας: Κατάφορη αδικία για τον Αστέρα Βλαχιώτη-Είδε όλη η Ελλάδα τι συνέβη...

Μέσω δήλωσης στην ιστοσελίδα soccerlive.gr ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Γιώργος Βαζάκας, αναφέρθηκε στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Ρόδο θεωρώντας ότι η ομάδα του αδικήθηκε κατάφορα από τον διαιτητή Τσουκλά.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι η ομάδα η οποία αδικήθηκε κατάφορα είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ και θα μπορούσε ο διαιτητής να δώσει μια περίπτωση πέναλτι υπέρ μας.

Πρέπει οι υπεύθυνοι που ασχολούνται με τη διαιτησία να προσέξουν πάρα πολύ, διότι δεν είναι μόνο η σημερινή διαιτησία που είδε όλη η Ελλάδα τι συνέβη. Και στο ματς με την Επισκοπή η διαιτησία ήταν κακή και το πληρώσαμε αλλά το ματς δεν ήταν τηλεοπτικό. Εάν θέλουν οι υπεύθυνοι να αναβαθμίσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας πρέπει να προσέχουν τους ορισμούς τους. Άλλωστε, σε ένα τόσο μικρό πρωτάθλημα ο κάθε βαθμός μετράει για την κάθε ομάδα αφού χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι τα παιχνίδια πηγαίνουν στο γκολ'''.

Ερωτηθείς για το ματς που παρουσίασε η ομάδα του, ο κ. Βαζάκας τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Στο α΄ μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με μια ελαφρά υπεροχή να έχει η Ρόδος. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, μας ακυρώθηκε γκολ και περιορίσαμε τον αντίπαλο".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35