social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αυτά συνέβησαν στη 3η αγωνιστική της football league

Αυτά συνέβησαν στη 3η αγωνιστική της football league

Ο Ιάλυσος και η Καλαμάτα ήταν οι κερδισμένοι της αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο της Football League, καθώς πέτυχαν τη δεύτερη νίκη της και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Καλαμάτα στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της έκαμψε την αντίσταση της Επισκοπής, που ήταν αήττητη και δεν είχε δεχτεί γκολ μέχρι τώρα. Η μεσσηνιακή ομάδα είναι η μοναδική που δεν έχει δεχτεί γκολ στον όμιλο.

Ωστόσο ο Ιάλυσος είναι αυτός που εντυπωσιάζει, καθώς πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη εκτός έδρας, μετά το Αιγάλεω και στο Βόλο επί Νίκης. Πέρασε από τις έδρες δηλαδή δύο φιλόδοξων ομάδων. Για τη Νίκη Βόλου η δεύτερη ήττα εντός έδρας ήταν ένα πλήγμα στις προσδοκίες της.

Στην τρίτη θέση φιγουράρει η Σαντορίνη 2020. Η πιο καινούρια επαγγελματική ομάδα, που πέτυχε και την πρώτη επαγγελματική νίκη της, αλλά και την πρώτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου του νησιού της Σαντορίνης. Έστω και αν αυτό συνέβη μακριά από το νησί, στη Νάξο, ήταν μια σημαντική επιτυχία σε βάρος του Αιγάλεω, που πήγε εκεί με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την παραίτηση του Θωμά Γράφα.

Με νέο προπονητή, το Γιάννη Τάτση, παρουσιάστηκε και η Καλλιθέα στον Ασπρόπυργο. Σκόραρε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και γρήγορα διαμόρφωσε το 0-3, κάνοντας την πρώτη της νίκη, μετά από δύο ισοπαλίες. Ο Ασπρόπυργος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ.

Τέλος το Σάββατο το μεσημέρι Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος στο τηλεοπτικό παιχνίδι της Σπάρτης έμειναν στο 0-0, με αποτέλεσμα η Ρόδος να έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Τα στατιστικά της αγωνιστικής

Μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν μπει 20 γκολ στα 15 παιχνίδια, με την Καλλιθέα να γίνεται η πρώτη ομάδα, που πέτυχε τρία. Έξι από τα 20 γκολ έχουμ μπει στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Σάκης Κανούλας πέτυχε το νικητήριο γκολ της Σαντορίνης 2020 και έφτασε τα 40 στην Γ’ Κατηγορία (παλιά Γ’ Εθνική και Football League τώρα). Έχει ακόμα ένα γκολ στη Super League και 11 στην Β’ κατηγορία.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σκόραρε σε επαγγελματικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καλλιθέας για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Ο Μαρουκάκης έφτασε τα 40 γκολ με τη φανέλα της Καλλιθέας σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έπαιξε και πέρσι στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική. Είχε πετύχει 38 από το 2008 ως το 2013, που έφυγε για τον Πανιώνιο, και έβαλε άλλα δύο στον Ασπρόπυργο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35