social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Αστέρα Βλαχιώτη και Νίκη Βόλου

Μοιρασιά για Αστέρα Βλαχιώτη και Νίκη Βόλου

Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Βλαχιώτη και Νίκη Βόλου 

Ο Αστέρας προσπάθησε αρκετά στόσο δεν τα κατάφερε μένοντας στο 0-0. 

Το α' μέρος είχε ελάχιστες ευκαιρίες με τους δυο τερματοφύλακας να παραμένουν θεατές. 

Πιο φορτσάτη, αλλά μέχρι ενός σημείου…

Mε μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου, με τον Κρουθ να βρίσκεται απέναντι από τον Φαρμάκη και να έχει δυνατότητα να σκοράρει, αλλά είδε και πάλι την μπάλα στην προσπάθειά του να καταλήγει άουτ.

Στο 50’ ο Κουρτέσης για τους γηπεδούχους έκανε τη σέντρα από αριστερά αλλά δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του και ο Περιστερόπουλος μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 52’ ο Θεοδωρόπουλος έκανε το μακρινό σουτ σχεδόν από τη σέντρα του γηπέδου(!), αφού ο τερματοφύλακας Φαρμάκης ήταν εκτός θέσης, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο. Ωστόσο το κλίμα για τη Νίκη έστω και αν δεν ερχόταν το γκολ, έδειχνε να είναι καλύτερο εντός του αγωνιστικού χώρου, μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Αστέρας δεν έμεινε απαθής… Έτσι, στο 54’ ο Βερνάρδος έκανε το σουτ για τον Αστέρα, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ. Με την εκτέλεσή του, ο Μάντσεφ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Περιστερίδης του είπε «όχι».

Παράλληλα, στο 64’ ο Βερνάρδος έκανε το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μάντσεφ έκανε επίσης το σουτ, αλλά δεν πρόλαβε τον Περιστερίδη που ήταν κάπως εκτός θέσης, με την μπάλα να περάνει άουτ. Υποψία φάσης ήρθε στη συνέχεια για τη Νίκη, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 69’ ο Αλιατίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Από εκεί και πέρα, αν και μέχρι το 73’ η πλευρά της Νίκης είχε ολοκληρώσει και τις πέντε διαθέσιμες αλλαγές, η ενδεκάδα δεν ήταν αποτελεσματική, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει παράλληλα. Ένα φάουλ του Κρουθ δεν έφερε κάτι περισσότερο στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στην κόντρα ο Περιστερίδης αναγκάστηκε να βγει και να μπλοκάρει προτού οι παίκτες του Αστέρα γίνει απειλητικός. Παράλληλα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων δεν έφεραν κάτι περισσότερο, πέρα από λίγα νεύρα εντός αγωνιστικού χώρου, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Κάρτες

Κίτρινες: 37’ Μπόσιο/27’ Μάγκας, 81’ Κορνέζος, 93′ Ασημάκης

Αστέρας Βλαχιώτη (Βαζάκας): Φαρμάκης, Κουρτέσης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Καρβούνης (54’ Ευαγγελιδάκης), Μπρακαμόντε (83’ Ασημάκης), Βερνάρδος, Καλλέργης (69’ Σκεντεράνης), Μάρτσεφ (83’ Παπουλής).

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Πέτσης, Μπαλάφας, Αργύρης (57’ Αλιατίδης), Θεοδωρόπουλος (67’ Πολίμος), Μπόσιο, Μπιτσάκος (73’ Μέτσε), Ντομίνγκεθ (58’ Σαλαμούρας), Γκαρσία (67’ Γκονζάλες), Κρουθ, Ροχάνο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35