social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη για την Επισκοπή 1-0 τη Σαντορίνη

Νίκη για την Επισκοπή 1-0 τη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη ηττήθηκε στα σημεία με 1-0 από την Επισκοπή στο Ρέθυμνο για την 7η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League και παράμεινε στους 7 βαθμούς.


Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης», η ομάδα από το Ρέθυμνο κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε εντυπωσιακό γκολ του Τσιριγώτη στην έναρξη του δευτέρου μέρους.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα δεν είχε φάσεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε μονομαχίες στην περιοχή του κέντρου, ενώ δεν βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες, αφού στο γήπεδο του Γάλλου έριχνε ψιλόβροχο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό, δεν δημιούργησαν καθαρό παιχνίδι και το ημίχρονο έληξε χωρίς τη μεγάλη φάση στο 0-0.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Επισκοπή βγήκε στην αντεπίθεση, ο Νάνι βρήκε τον Τσιριγώτη και αυτός με εντυπωσιακό τακουνάκι σημείωσε το 1-0 στο 48'.

Η ομάδα του Παντέλη προσπάθησε να απαντήσει, απείλησε στο 76' με το φάουλ του Μπουντόπουλου να περνάει ψηλά, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτιδης, Γιανούτσος, Πολυχρόνης (91' Γιαννιώτης), Σουμπασάκης (89' Κουτάτος), Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης

Σαντορίνη (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ιβανίδης, Ερρίκος, Σιμιτσής (55' Ντινιωτάκης), Μηνάς (59' Γιουκούδης), Πολύζος (59' Μαλάι), Μπουντόπουλος, Κανούλας


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35