social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Ιάλυσο και Καλαμάτα

Μοιρασιά για Ιάλυσο και Καλαμάτα

Ισόπαλοι δίχως τέρματα έμειναν Ιάλυσος και Καλαμάτα στο Οικονομίδειο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στον Νότιο Όμιλο. Δίκαιο βάσει εικόνας το αποτέλεσμα με την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ να παίρνει ακόμα έναν πολύτιμο βαθμό.



Επέβαλε τον ρυθμό του

Με διάθεση να πιέσει παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ. Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων δημιουργήσαν αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη της Καλαμάτας και εκμεταλλευόμενοι την φρεσκάδα τους, προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο Ιάλυσος είχε διάθεση να κυριαρχήσει και το κατάφερε στο πρώτο 20λεπτο, φτάνοντας αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Ταΐρη, αλλά απείλησε ελάχιστα την εστία του πορτιέρο της Καλαμάτας. Καλύτερη στιγμή το σουτ του Χατζησάββα στο 17΄ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ισορρόπησε αλλά απείλησε ελάχιστα η Καλαμάτα

Όπως ήταν φυσικό, οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό πίεσης και στην συνέχεια του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσουν αρκετά. Η Καλαμάτα κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ισορροπώντας το ματς, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την για ακόμα ένα παιχνίδι καλοστημένη άμυνα του Ιάλυσου. Μοναδική αξιόλογη στιγμή για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ήταν η φάση του 32ου λεπτού με τον Χέμπερτ να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και τον Ανδρούτσου να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία.

Κακός ρυθμός, λιγοστές φάσεις

Με αρκετά νεύρα και ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Οικονομίδειο. Ενα σκληρό μαρκάρισμα του Ρούσσου στον Τριανταφυλλάκη προκάλεσε αντιδράσεις εντός αγωνιστικού χώρου και για αρκετή ώρα δεν είχε καμία απολύτως φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Ο ρυθμός μέχρι το 70΄ ήταν κάκιστος και οι τερματοφύλακες ήταν ουσιαστικά θεατές στον αγωνιστικό χώρο.

Ανέβηκε ψηλά η Καλαμάτα, αλάνθαστη άμυνα ο Ιάλυσος

Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ψηλά τις γραμμές τους, δείχνοντας διάθεση να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Η άμυνα του Ιάλυσου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου να απειλήσουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ανδρούτσο. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 5λεπτο έδειχναν διάθεση να απειλήσουν στην κόντρα επίθεση, ωστόσο δεν είχαν τις απαραίτητες δυνάμεις για να το πράξουν. Βάσει εικόνας το ματς έληξε δίκαια δίχως τέρματα.

MVP

Ο Γιάννης Καρπαθάκης ήταν για ακόμα μια φορά αλάνθαστος στην αμυντική γραμμή του Ιάλυσου. Ο αρχηγός των «ερυθροκίτρινων» ήταν πανταχού παρών και μαζί με τον Τερζίου συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο που δεν επέτρεψε στους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να απειλήσουν.

Στο ύψος του

Ο Τζούνιορ Μπακαγιόκο ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας στο ματς. Ο Αφρικανός αμυντικός σταμάτησε κάθε επιθετική προσπάθεια του Ιάλυσου, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα του.

Διαιτησία

Διαιτητής: Τσαμούρης Αλέξανδρος (Πειραιά)

Α΄ Βοηθός: Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)

Β΄ Βοηθός: Παγουράς (Βοιωτίας)

Τέταρτος: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Σκεντεράι, Τερζίου, Καρπαθάκης, Γιώργου (81΄ Μανιώτης), Παπουτσογιαννόπουλος (90΄ Σταθόπουλος), Ρούσσος, Παπαδόπουλος, Μαστραντωνάκης (79΄ Χριστόπουλος), Χατζησάββας

Καλαμάτα(Νίκος Αναστόπουλος): Ταϊρης, Μαβινγκα, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, ,Παπατολιος, Παυλίδης (85΄ Νατσιόπουλος), Σουμπίνιο (94΄ Καρούτης), Τριανταφυλλάκης (62΄ Ηλιόπουλος), Μπουσμπίμπα (62΄ Αλεξοπουλος), Χέμπερτ (85΄ Μαρκόβσκι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35