social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος και Ηλιούπολη ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο παιχνίδι των πρωτοπόρων του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής,

με τους «κυανέρυθρους» να διατηρούνται στην κορυφή με 17 βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς. Η Ηλιούπολη πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Γεμιστό, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μούντριχα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δραστήρια στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 9’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Γεμιστός έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και έκανε το 0-1. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 13’ ο Κοντοές έκανε τη σέντρα, ο Πίσπας έκανε την κεφαλιά αλλά ο Μακρυωνίτης απέκρουσε, ενώ ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης έδιωξε ενστικτωδώς και στο 26’, όταν ο Μούντριχας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να σκοράρουν στο 35’ με τον Μούντριχα από τα αριστερά να κάνει το 1-1 για τον Πανιώνιο. Η Ηλιούπολη πατούσε καλύτερα στην αρχή του δευτέρου μέρους και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα. Στο 56’, ο Λάμπης βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Στουρνάρας, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γεμιστός δεν κατάφερε να βρει στόχο μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Κοροπούλη απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μούντριχα να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν το νικητήριο γκολ, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγκορος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (61’ Μακρίδης), Πίσπας (75’ Κουτσάκης), Σταμάτης (75’ Λιούμης), Γροντής, Μούντριχας (85’ Αργυρίου).

 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Τάσος Τασιόπουλος): Μακρυωνίτης, Πολίτης, Λεβέντης, Συριόπουλος, Τσατσάρης, Γλυνός (75’ Ρέτζος), Γάγγος, Φάρος (61’ Ταβάρες), Γεμιστός, Βινίσιους (80’ Ντόκος), Λάμπι (80’ Ντήλος).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35