social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή-Ρόδος 0-0

Επισκοπή-Ρόδος 0-0

Σ' ένα παιχνίδι που θύμισε αρκετά τον πρώτο γύρο Επισκοπή και Ρόδος έμειναν στο 0-0 για την 10η αγωνιστική της Football League. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, ενώ από την άλλη τα «ελάφια» σπατάλησαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Δελαπόρτα.



Το ματς

Δίχως ρυθμό το πρώτο 20λεπτο

Αρκετά νωχελικό ήταν τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Η Επισκοπή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον υπέρ της άνεμο, παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά από την εστία του Πίτκα. Η πρώτη τελική άνηκε στους γηπεδούχους με το Σουτ του Γιαννούτσο στο 16' να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ. Η Ρόδος απάντησε τρία λεπτά αργότερα, με σουτ του Μαρτσάκη που κατέληξε στην αγκαλιά του Δήμιζα.

Από μια μεγάλη ευκαιρία εκατέρωθεν

Η Ρόδος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, όταν στο 25' μετά από φάουλ του Ριτάκο και κακή έξοδο του Δημίζα, ο Λάμτσε έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Καψάλη. Οι γηπεδούχοι από την άλλη κέρδισαν αρκετά κόρνερ τα οποία όμως δεν μπορούσαν να αποφέρουν καρπούς. Στο 35' μετά από γρήγορη επιθετική ανάπτυξη, ο Νάνι πάτησε περιοχή με το σουτ να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες, δίχως τέρματα.

Μπήκε «φουριόζα» στην επανάληψη η Ρόδος

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου και πριν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, η Ρόδος έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Ριτάκο να μην μπορεί να νικήσει τον Δημίζα από θέση βολής. Η Ρόδος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε εκ νέου στο 54' με τον Τσίπρα, ο οποίος κέρδισε όλες τις κόντρες μπήκε στην περιοχή, όμως ο Λάμτσε την τελευταία στιγμή του «πήρε» την μπουκιά από το στόμα.

Ισορρόπησε η Επισκοπή

Όσο περνούσε η ώρα, η Επισκοπή έβρισκε τα πατήματα της ισορροπώντας πλήρως τον ρυθμό. Μάλιστα, στο 60' έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σουτ, όταν ο Σουμπασάκης τροφοδότησε τον Τσιριγώτη με τον Πίτκα να αποκρούει εξ' επαφής το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων. Η ομάδα της Κρήτης, πήρε μέτρα κέρδισε αρκετά στημένα τα οποία ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσαν να της δώσουν κάτι.

Μονόλογος της Ρόδου μέχρι το φινάλε

Από το 70ο λεπτό και έπειτα η Ρόδος πίεσε προκειμένου να βρει το γκολ της νίκης. Αρχικά, στο 75' μετά από σέντρα του Πεχλιβανόπουλου, ο Λάμτσε απομάκρυνε πάνω στον Λίχτι, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα από πλεονεκτική θέση, «σύριζα» δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δήμιζα, ενώ λίγο αργότερα η απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Δελαπόρτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 87' μετά από σέντρα του Νικολόπουλου, ο Αρναρέλλης πήρε την κεφαλιά η οποία έφυγε λίγο άουτ, χάνοντας έτσι ακόμα μια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ ο Δελαπόρτας πήγε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα από μακρινή απόσταση, ο διαιτητής «σφύριξε» την λήξη του αγώνα με την μπάλα να καταλήγει στο τέλος της διαδρομής και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δασκαλάκης Α. – Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Παρατηρητής: Παπαδάκης (Λασιθίου)

MVP

Μεγάλη εμφάνιση για ακόμα ένα παιχνίδι από τον Βαγγέλη Πίτκα. Ο έμπειρος πορτιέρο της Ρόδου ήταν αρκετά σταθερός, ενώ έκανε και την απόκρουση του αγώνα στερώντας από τους γηπεδούχους να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή (Γιάσμικο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος(71' Τσόφλιος), Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης(78' Κουτάντος), Λίμα, Τσιριγώτης, Νάνι.

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι(14' λ.τ. Καραγεώργης), Μπαξεβάνος, Καψάλης, Τσίπρας(68' Νικολόπουλος), Αρναρέλλης, Σερέντιουκ(55' Σουλάϊ), Ριτάκο(55' Δελαπόρτας), Μαρτσάκης(68' Λίχτι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35