social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν τα κατάφερε στην Καλαμάτα ο Ασπρόπυργος

Δεν τα κατάφερε στην Καλαμάτα ο Ασπρόπυργος

Δεν τα κατάφερε ο Ασπρόπυργος στην Καλαμάτα γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.



Ο Μάρκο Μαρκόφσκι βγήκε βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, στο 35′ και το 62′ και έφτασε τα τρία γκολ στη σεζόν.


Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 18′ με κεφαλιά άουτ του Παπατόλιου έπειτα από γύρισμα του Ηλιόπουλου.

Στο 27′ ο Κωνσταντινόπουλος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε από Μαρκόφσκι, Φελίπε, Σουμπίνιο που είχαν πάρει θέση στην περιοχή και δεν μπόρεσαν να την βρούν.

Η Καλαμάτα συνέχισε την προσπάθεια από τα στημένα με σέντρες και στο 33’ ήταν σειρα του Μπακαγιόκο να πιάσει κεφαλιά άουτ από φάουλ του Νατσιόπουλου.

Και εκεί που φαινόταν πως η Καλαμάτα θα χάσει ένα ακόμη πρώτο ημίχρονο ήρθε ο Μάρκο Mαρκόφσκι να βάλει τη σφραγίδα του. Ο Σέρβος σέντερ φορ της Μαύρης Θύελλας έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, απέφυγε τον Θεοδώρου και πλάσαρε τον Ντιμίτροβιτς ανοίγοντας το σκορ στο 35’.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο ξεκίνημα του β’ μέρους με την Καλαμάτα να βρίσκεται στην επίθεση και τον Ασπρόπυργο παρά το γεγονός πως ήταν πίσω στο σκορ να μην δείχνει διάθεση να ανοιχτεί περισσότερο.

Η Καλαμάτα έφτασε κοντά στο γκολ στο 61’ με τον Φελίπε να αστοχεί από ευνοϊκή θέση αλλά στην επόμενη φάση ο Μαρκόσφκι χτύπησε εκ νέου για το 2-0. Ο Παπατόλιος έκανε σέντρα σέντρα από αριστερά, και ο Σέρβος με κοντινό πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο στη σεζόν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε τις πρώτες του κινήσεις στο 67’ ρίχνοντας στη μάχη τους Μπουσμπίμπα, Παυλίδη και ο πρώτος απείλησε στο 77’ με σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 80′ ο Μαρκόφσκι από εκτελεστής έγινε δημιουργός καθώς πάτησε έξυπνα την μπάλα για τον Παυλίδη ο οποίος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν το γκολ στο 92’ αλλά ο Ταϊρης νίκησε τον Ζαχαράκη που πλάσαρε από ευνοϊκή θέση στην περιοχή.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθηνών), Κυρίος (Αρκαδίας)

4ος: Κόκκορης (Αρκαδίας)

Kίτρινες: Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος – Τζανουλίνος, Αργυρόπουλος,

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος (84’ Σαλίν), Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Νατσιόπουλος (84’ Τριανταφυλλάκης), Σουμπίνιο (67’Παυλίδης), Ηλιόπουλος (84’ Αλεξόπουλος), Φελίπε (67’ Μπουσμπίμπα), Μαρκόφσκι

Ασπρόπυργος (Ηλία Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Αργυροπουλος, Τριποτσέρης, Θεοδώρου (69’ Κατίδης), Αντουάν Να, Ζαχαράκης, Ζαχαρός, Κυριαζής (86’ Γεωργακόπουλος), Τζανουλίνος (69’ Πατσατσόγλου), Αμπεσόλο, Μαρούδας (57’ Βασιλείου)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35