social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Blue Club: Το ευχαριστώ στον Βεργέτη και το μήνυμα στο παρακράτος των αποδυτηρίων

Blue Club: Το ευχαριστώ στον Βεργέτη και το μήνυμα στο παρακράτος των αποδυτηρίων

Τον Στάικο Βεργέτη ευχαρίστησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου, για την προσφορά του στην ομάδα. Το Blue Club παράλληλα έστειλε μήνυμα προς το “παρακράτος” των αποδυτηρίων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πως αν με γένοιτο η ομάδα δεν ανέβει τότε θα πρέπει να σκάψουν τούνελ για να δραπετεύσουν από τον Βόλο.

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε ευχαριστήσουμε τον κύριο Στάϊκο Βεργέτη για την προσφορά του στην αγαπημένη μας ομάδα. Η ταπεινότητα και η αξιοπρέπειά του σπανίζουν στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πόρτα του συνδέσμου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν γιατί σαν οπαδοί έχουμε να μάθει να εκ-τιμούμε όσους πρόσφεραν με όλες τους τις δυνάμεις στη Νικάρα μας.
 
Υ.Γ. : Δυστυχώς όταν επιβάλλεται μια θυσία για το καλό της ομάδας δεν αλλάζει όλη η ομάδα αλλά συνήθως την “πληρώνει” ο προπονητής. Να γνωρίζουν όμως κάποιοι από το “παρακράτος” των αποδυτηρίων ότι έχουν γνώση οι φύλακες κι αν ο μη γένοιτο η ομάδα δεν ανέβει, τότε μόνο με υπόγεια τούνελ θα φύγουν τέλος της σεζόν από την πόλη του Βόλου. Αν λοιπόν έχουν άλλους σκοπούς ας αρχίσουν από τώρα το σκάψιμο.
 
BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ 3

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35