social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ακτινογραφία της 11ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο

Η ακτινογραφία της 11ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο

Μπορεί η Ένωση Πανασπροπυργιακού να επέστρεψε στη δράση μετά από τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο τα κρούσματα κορονωϊού έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε άλλες ομάδες και έτσι δεν έγιναν πάλι δύο αγώνες από το πρόγραμμα του Νοτίου ομίλου της Football League.

Η Καλαμάτα συνέχισε την πορεία της και παρέμεινε πρώτη, αφού επικράτησε της Ένωσης Πανασπροπυργιακού με 2-0. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι η μοναδική που έχει παίξει 11 αγώνες στο πρωτάθλημα. Με την άμυνά της να συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού δεν έχει δεχτεί γκολ σε 10 από τα 11 παιχνίδια, αυτή τη φορά βρήκε γρήγορα το γκολ.

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι πέτυχε δύο γκολ ξεπερνώντας τα 100 στα ελληνικά πρωταθλήματα. Ο 35χρονος Σέρβος, που ήλθε τον Ιανουάριο του 2008 για την Καλλιθέα, πέρασε σχεδόν όλη την καριέρα του στην Ελλάδα. Έχει 38 γκολ στη Super League, 60 στην Β’ κατηγορία και τρία στην Γ’ κατηγορία, όπου παίζει για πρώτη φορά φέτος.

Η Ένωση Πανασπροπυργιακού επέστρεψε στο πρωτάθλημα μετά από κενό τεσσάρων αγωνιστικών και με νέο προπονητή, τον Ηλία Φυντάνη στη θέση του Κριστόφ Βαζέχα.

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι του Βόλου, με τους τηλεθεατές του να αποζημιώνονται από ένα δεύτερο ημίχρονο, που έκοβε την ανάσα. Στο 49′ ο Νεσάτ Μέτσε άνοιξε το σκορ για τη Νίκη, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του φέτος, και αυτό όπως και το πρώτο σε βάρος της Ρόδου. Ο Ανδρέας Τσίπρας ισοφάρισε στο 62′ και ενώ όλα έδειχναν μια ακόμα ισοπαλία, η Νίκη βρέθηεκ στο 90′ κοντά στη νίκη. Ο Αντόνιο Ροχάνο ανατράπηκε από τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι. Ωστόσο ο 39χρονος Βαγγέλης Πίτκας απέκρουσε και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του τον βαθμό που κράτησε. Πολλοί λίγοι θα φαντάστηκαν ότι βαθιά στις καθυστερήσεις ο έμπειρος επιθετικός Στέφανος Μαρτσάκης, που είχε περάσει αλλαγή, θα έκανε και το 1-2!

Η Ρόδος πέρασε στη δεύτερη θέση έχοντας ήδη κάνει τρεις νίκες εκτός έδρας, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, ενώ έχει παίξει ήδη έξι παιχνίδια εκτός.

Η Νίκη Βόλου έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία με επακόλουθο την απομάκρυσνη του προπονητή της Στάικου Βεργέτη. Η Ρόδος πέρασε τον συμπολίτη της Ιάλυσο, που σκόραρε νωρίς σε βάρος του Αιγάλεω, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το “τρίποντο”.  Το Αιγάλεω βρήκε το γκολ από το Νίκο Μπουρλάκη, που είχε να σκοράρει από την πρεμιέρα στο Βόλο, και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ιάλυσος έμεινε για τέταρτο παιχνίδι χωρίς


Σχετικά άρθρα

Αστέρας Βλαχιώτη: Ελπίζουμε ότι ο κ. Τσουκαλάς υπέπεσε σε ανθρώπινο λάθος και δεν είχε δόλο

Το τρίτο ημίχρονο στο ματς Νίκη Βόλου-Ασπρόπυργος [vid]

Στην Superleague2 Αιγάλεω και Καλλιθέα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35