social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δήμιζας: Αυτή είναι η Επισκοπή

Δήμιζας: Αυτή είναι η Επισκοπή

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Επισκοπής, ο Γιώργος Δήμιζας είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής πορείας.

Ο Δήμιζας ο οποίος έχει κρητικές ρίζες, είναι βασικό στέλεχος της ομάδας στα 8 από τα 10 τελευταία ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα της Football League οπότε, η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία, τόσο για το πως πορεύονται οι “γυπαετοί” σ’ αυτό το πρωτόγνωρο από πλευράς άμεσων υποχρεώσεων ημιμαραθώνιο, όσο φυσικά και για το αυριανό (Πέμπτη 20/5, 17.00) εξ αναβολής ματς απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη στο γήπεδο της Σπάρτης.
“Θεωρώ ότι και γι’ αυτό το ματς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, τόσο ψυχολογικά (μας έχει βοηθήσει πολύ η τελευταία νίκη επί της Καλαμάτας αν και την έχουμε ήδη αφήσει πίσω) όσο και όσον αφορά τη διαχείριση της κούρασης που είναι λογικό να νιώθει κάποιος ποδοσφαιριστής. Εμείς βέβαια ήρθαμε στη Σπάρτη για να κυνηγήσουμε τη νίκη και, όπως κάθε αντίπαλο έτσι και τον Αστέρα Βλαχιώτη τον αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με τον δέοντα σεβασμό.”


Ερωτηθείς για το πως αποβλέπει την Επισκοπή σε περίπτωση νίκης στην Σπάρτη, ο 26χρονος (έχει γεννηθεί στις 24/7/1994) κίπερ, τόνισε: “Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα δεν μπορείς να κοιτάζεις μακροπρόθεσμα. Μια νίκη σε ανεβάζει στο ζενίθ και μια ήττα σε κατεβάζει στο ναδίρ. Θεωρώ πως, καλά κάνουμε και πηγαίνουμε βήμα-βήμα τα ματς δίχως να κοιτάζουμε τα περαιτέρω.
Το καλό είναι ότι κρατάμε ένα καλό παθητικό στην άμυνα (3 γκολ σε 10 αγώνες). Όταν νιώθεις ασφάλεια στα μετόπισθεν έχεις και ψυχολογία για να προσπαθήσεις στην επίθεση. Αυτό φυσικά δεν οφείλεται σε μένα ή στους αμυντικούς μας μονάχα… Είναι συνολική η δουλειά που γίνεται για να βγει ένα τέτοιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.”

Η άποψή του για το πρωτάθλημα της Football League (μιας και ο ίδιος έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Super League1) ήταν κι αυτή σαφής και τεκμηριωμένη: “Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως, όλες οι ομάδες φαίνεται πως είναι ποιοτικές, επικίνδυνες και καλά οργανωμένες. Δεν υπάρχει ούτε μία ομάδα που να μην διαθέτει παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ψηλότερες κατηγορίες. Είναι κίνητρο για τον καθένα μας να δείξουμε τί αξίζουμε και πού μπορούμε να φτάσουμε.”


Τέλος, ο Νο1 της Επισκοπής μας, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι, μολονότι συγκαταλεγόταν στους παίκτες που είχαν πρόβλημα τα δελτία τους όπου δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις πρώτες δύο αγωνιστικές, τούτο, όχι μόνον δεν τον πτόησε αλλά μπήκε πολύ γρήγορα στο πνεύμα της υπόλοιπης ομάδας: ¨Στην αρχή ήταν κάπως περίεργο το συναίσθημα που είχε δημιουργηθεί. Λύθηκε γρήγορα όμως και εγώ “έδεσα” άμεσα με την ομάδα. Πια, θεωρώ ότι έχουμε γίνει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Αυτή είναι η Επισκοπή άλλωστε.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35