social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό για το Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο

Διπλό για το Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο

Μεγάλο διπλό για το Αιγάλεω, που επικράτησε με 0-2 επί του Ασπροπύργου και πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς η απουσία ρυθμού ήταν εμφανής, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 19' με το σουτ του Ζαχάρου και το Αιγάλεω να απαντά με τη δική του καλή στιγμή στο 31', με τον Χαντί. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι. Μετά τη χαμένη ευκαιρία με το σουτ του Χαντί στο 51', η πίεση του Αιγάλεω εντάθηκε ακόμη παραπάνω. Στο 58', ο Μπαρμπαρούσης άνοιξε το σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε φάση στην οποία ο Ασπρόπυργος έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Θεόδωρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 75', ο Μπουρλάκης διπλασιασε το προβάδισμα των γηπεδούχων και "κλείδωσε" το ματς, με το 0-2 να μένει ως την λήξη.

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντμιτροβιτς, Τριποτσέρης, Θεοδώρου, Αργυρόπουλος (72' Κατίδης), Παπαθανασίου, Να'α, Κυριαζής, Ζαχαρός, Βασιλείου, Μαρούδας (80' Λάμπογλου), Τζανουλίνος

Αιγάλεω Α.Ο. (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος Σπ., Οικονομόπουλος, Κασνέτσι (46' Μαχαίρας), Χαντί (70' Τσίτσαρης), Τσιλιγκίρης (90' Οκάν), Γουερέ (62' Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης (90' Λάσκαρης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35