social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρτίνης: Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την τρίτη άνοδο

Μαρτίνης: Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την τρίτη άνοδο

Με αφορμή την επέτειο του αγώνα Παναιτωλικός-Ρόδος στο αλησμόνητο εκείνο μπαράζ, ο πρόεδρος των Δωδεκανήσιων, Αντώνης Μαρτίνη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας δείχνουν τη δίψα που υπάρχει στο σύλλογο για την άνοδο στην SL2, επιβεβαιώνοντας το κλίμα συσπείρωσης που υπάρχει.
Αναλυτικά
Οταν πονάω, έχει τρόπο να με φτιάχνει. Οταν κερδίζει είναι σαν να γκρεμίζω τα όνειρα των άλλων.
Είναι σαν να κερδίζω το αύριο και το μέλλον. Οταν είναι χαμηλά, θέλω να την πάρω στον ουρανό.
Οταν ξεκινήσαμε, αποφάσισα πως με κάθε θυσία θα την πάω στο τέρμα, στο πιο ψηλό σκαλοπάτι. Οταν ξεκινούσαμε, είπα πως έχω ραντεβού, να φέρω στη Ρόδο Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Οταν κερδίζουμε νιώθω πως το όνειρο αυτό είναι κοντά, δίπλα μου. Οταν παλεύουμε, παλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να καταφέρουμε έναν μεγάλο στόχο.
Λοιπόν, με αφορμή την επέτειο της Νέας Σμύρνης, την επέτειο της μεγαλύτερης μετακίνησης ενεργού πληθυσμού από τη Ρόδο προς άλλη περιοχή της χώρας εν καιρώ ειρήνης αλλά και πολέμου, θέλω να σας πω πως σας χρειαζόμαστε ξανά όλους κοντά: Ηρθε η μεγάλη ώρα για να καταφέρουμε τους στόχους.
Μαζί δεν τα είπαμε και δεν τα συμφωνήσαμε;
Οποια ατυχία δεν μας σταματά, έχουμε πείσμα κι έχουμε και θέληση: ΤΗ ΡΟΔΟ ΨΗΛΑ, όσο ψηλά γίνεται.
ΤΩΡΑ γνωρίζουμε και κάτι που ως τώρα δεν το υπολογίζαμε. Είναι η Ρόδος μας, ο τόπος μας, ένας από τους πλέον πολυκατοικημένους τόπους στην Ελλάδα με την ομάδα μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν θέλω να αναφερθούμε στις άλλες ομάδες της περιοχής, γιατί ΡΟΔΟΣ είναι ΜΟΝΟ μία.
Αρα, έχουμε κόσμο, κόσμο που περιμενει!
Από την Κυριακή αρχίζουν τα εύκολα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε, κάθε χρόνο μια άνοδο. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ.
Στην τέταρτη και την φαρμακερή, έχουμε ραντεβού στο Καραϊσκάκη, στο ΟΑΚΑ, στης ΑΕΚ το γήπεδο, στην Τούμπα! Πάρτε ανάσα και πάμε ΟΛΟΙ μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας. Τ' όνειρο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Εχουμε κι εμείς ευθύνη και χρειάζεται και τη δική μας συμμετοχή η δική μας ομάδα!
ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35