social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή για τη Ρόδο και νίκη με 3-2 κόντρα στην Καλλιθέα

Ανατροπή για τη Ρόδο και νίκη με 3-2 κόντρα στην Καλλιθέα

Το πάλεψε η Καλλιθέα στη Ρόδο και παρότι έκανε την ανατροπή από 1-0 σε 1-2, τελικά τα Ελάφια πάτησαν γκάζι στα τελευταία λεπτά και επικράτησαν με 3-2.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι δικαίως βρίσκονται ψηλά.

Στο 47' έγινε το 1-0, όταν ο Δελαπόρτας με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Νικολόπουλο, ο οποίος πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Αρναρέλλη που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ. Στο 76' έγινε το 1-1 όταν μετά το Μακρινό σουτ του Στούπη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιντώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πάγωσε το δημοτικό στάδιο Ρόδου, αφού με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.

Παρ' όλα αυτά η Ρόδος έφερε τα πάνω κάτω και με δυο γκολ των  Δελαπόρτα και Λίχτι στο 80' και στο 82' πήρε τη πολυπόθητη νίκη.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2' Πρώτη μεγάλη στιγμή με το «καλημέρα». Ο Δελαπόρτας μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Αρναρέλλη, ο οποίος από κοντά με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

13' Ωραία ατομική προσπάθεια του Τσίπρα, ο οποίος έκανε και το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει σε σώματα παικτών της Καλλιθέας και να φεύγει κόρνερ.

22' Σουτ του Δελαπόρτα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

35' Μακρινό σουτ του Παπαγγελή, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Πίτκας.

41 Τρομερό γυριστό σουτ του Σερέντιουκ μέσα από την περιοχή, δύσκολα ο Πάντος θα αποκρούσει.

42' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Ρόδο, με τον Τσίπρα να πατάει περιοχή, να κάνει το παράλληλο γύρισμα, παρόλα αυτά ούτε ο Σερέντιουκ, ούτε ο Δελαπόρτας κατάφεραν να πιάσουν σε δυο χρόνους το σουτ, με αποτέλεσμα ο Καλύβας να διώξει σε κόρνερ.

47' Συνεχίζει από εκεί που τελείωσε η Ρόδος. Μπαλιά του Αρναρέλλη για τον Σερέντιουκ, με τον τελευταίο να προλαβαίνει την έξοδο του Πάντου, όμως η προβολή του έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

47 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ Ο Δελαπόρτας με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Νικολόπουλο, ο οποίος πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Αρναρέλλη που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

70' Απομάκρυνε ο Τσίπρας και στην εξέλιξη της φάσης η Καλλιθέα κέρδισε φάουλ σ' ένα σημείο που θα φέρει πάλι κόσμο στα «καρέ» του Πίτκα.

72' Μετά από κόρνερ του Στούπη η μπάλα έφτασε στον Κρητικό που δοκίμασε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ, το οποίο έδιωξε ο Πίτκας.

76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Μακρινό σουτ του Στούπη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιντώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 78'. Τρομερό μακρινό σουτ του Τσιντώνη η μπάλα κατέληξε συστημένη στα δίχτυα του Πίτκα, και πλέον η Καλλιθέα προηγείται στην αναμέτρηση.

80' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ. 80' Ο Δελαπόρτας έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και όντας μόνος του απέναντι από τον Πάντο, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-2.

82' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ. Ο Ρεβυθόπουλος πάτησε περιοχή από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Λίχτι με προβολή από κοντά έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Ρόδο.Ρόδος(Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Καψάλης, Πεχλιβανόπουλος (76' Λίχτι), Χύσι, Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας (87' Μακρυδημήτρης) Μαρτσάκης (77' Ρεβυθόπουλος), Νικολόπουλος, Τσίπρας, Αρναρέλλης, Σερέντιουκ (75' Σουλάι).

Καλλιθέα(Γιάννης Τάτσης): Πάντος, Καλύβας, Κρητικός, Καντέ (84' Ένγκουεμ), Τσιντώνης, Μουσταφίδης (57' Παντελίδης), Σταύρου, Μαρουκάκης (20' λ.τρ. Καββαδίας), Χοντζάλλι (57' Καραγιάννης), Παπαγγελής, Στούπης (84' Βασιλειάδης)

 


Σχετικά άρθρα

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στην Football League (17η αγων.)

Γεραπετρίτης στη Γ’ Εθνική: «Είμαστε θετικοί στους δύο ομίλους της Β’ Εθνικής»

Καλαμάτα: Το ταξίδι έως το Βόλο και οι «εκλεκτοί» του Αναστόπουλου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35