social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Ρόδος πήρε  δεύτερο ντέρμπι με το ίδιο σενάριο

Η Ρόδος πήρε  δεύτερο ντέρμπι με το ίδιο σενάριο

Στις 14 Απριλίου η Ρόδος είχε προηγηθεί στην Καλλιθέα με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Το ίδιο έκανε και στην έδρα της χθες με τον ίδιο παίκτη.

Η Καλλιθέα είχε γυρίσει το παιχνίδι στην έδρα της σε 2-1. Το ίδιο έκανε και στη Ρόδο, μέσα σε τρία λεπτά. Ο Γιώργος Δελαπόρτας είχε κάνει το 2-2 στην Καλλιθέα κα το έκανε και χθες. Μάλιστα σκόραρε όπως είχε κάνει ο Μπουχαλάκης με τον Άρη, κλέβοντας τη μπάλα από τον τερματοφύλακα! Και τελικά η Ρόδος επικράτησε με 3-2, όπως και στην Καλλιθέα, με διπλή ανατροπή στο σκορ. Η νησιώτικη ομάδα πλησίασε την Καλλιθέα, με το αποτέλεσμα να ευνοεί την Καλαμάτα, που πλέον είναι καθαρά πρώτη.
Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης συνδύασε ένα ακόμα πολύτιμο γκολ με την 200η του παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Έχει ένα παιχνίδι στη Super League, 186 στη δεύτερη κατηγορία και τα φετινά του 13 στη Football league. Ένας ακόμα παίκτης της Ρόδου, ο Στέφανος Μαρτσάκης έφτασε τους 200 αγώνες στην καριέρα του και τους 100 στην τρίτη κατηγορία.

Η Καλαμάτα δυσκολεύθηκε στη Σκάλα Λακωνίας με τον Αστέρα Βλαχιώτη, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε πολύ νωρίς με αυτογκόλ του Γιώργου Κορνέζου. Με αυτό πορεύθηκε ως το τέλος για τη δεύτερη μόλις νίκη της εκτός έδρας. Για τον Αστέρα ήταν η δεύτερη ήττα εντός έδρας, ενώ παραμένει χωρίς νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μετά από επτά αγώνες επέστρεψε στις νίκες ο Ιάλυσος, σε ένα παιχνίδι, όπου ο Ασπρόπυργος κράτησε μια ώρα στο 0-0. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έχασε σημαντικό έδαφος και το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τη Σαντορίνη 2020 είναι ένας τελικός.

Και αυτό γιατί η Σαντορίνη 2020 χάνοντας στη Νάξο για πρώτη φορά, έπεσε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και είναι η πλησιέστερη στον Ασπρόπυργο. Από τη Νάξο πέρασε με νίκη ανάσα η Νίκη Βόλου, κάνοντας το πρώτο «διπλό» της στη σεζόν. Είναι η τρίτη νίκη της, με τον Αντόνιο Ροχάνο να εμπλέκεται σε όλα τα νικητήρια γκολ. Δύο πέτυχε και στο άλλο κέρδισε το πέναλτι, από όπου προήλθε το γκολ.

Η Επισκοπή παρέμεινε αήττητη στην έδρα της, ωστόσο έμεινε στο 0-0 με το Αιγάλεω, κάνοντας την έβδομη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα. Η αθηναϊκή ομάδα δεν μπόρεσε να ανέβει στη βαθμολογία, έχοντας να παίξει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα του, με αντίπαλους τις τρεις πρώτες της βαθμολογίας!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35