social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με απουσίες αλλά με πίστη ο Ασπρόπυργος κόντρα στη Ρόδο

Με απουσίες αλλά με πίστη ο Ασπρόπυργος κόντρα στη Ρόδο

Ολοκληρώνεται σήμερα μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα του Ασπρόπυργου.

Τρία εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Την προηγούμενη αγωνιστική με Ιάλυσο και τώρα με Ρόδο, δυο αναμετρήσεις απέναντι σε δυο σύνολα που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη οπως προείπαμε.

Η αποστολή των κυανόλευκων βρίσκεται από το προηγούμενο Σάββατο στο Σμαραγδένιο νησί αφού αναγκαστικά θα έπρεπε να παραμείνει λόγω του σημερινού αγώνα με τον Ιάλυσο. Η κούραση και η ταλαιπωρία όπως μας δήλωσε το τεχνικό τιμ ειναι εμφανής και σε συνδυασμό με τις απουσίες και τους τραυματισμούς η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. 

Απόντες θα είναι τα τρία στόπερ της ομάδας, Ντούμπερετ, Πατσατζόγλου και Τριποτσέρης, οι Πετσίτης, Γεωργακόπουλος και Τραορέ που είναι τραυματίες ενώ στην αποστολή μετέχουν ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και κόπωσης. 

Ίσως χρειαστεί να υπάρξει κάποιο rotation μιας και και από την Κυριακή ξεκινά μια καθοριστική τετράδα αγώνων που θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή στην κατηγορία.
Σε ερώτηση μας αν απασχολούν τον Ασπρόπυργο τα χθεσινα δημοσιεύματα περί αποχής των παιχτών της Ρόδου από τις προπονήσεις λόγω οφειλών οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου μας απάντησαν ότι δεν τους απασχολεί και ούτε ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στις αντίπαλες ομάδες!
Η εικόνα της κάθε κατάστασης σε κάθε ομάδα βγαίνει μέσα στο γήπεδο άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.
Η ομάδα από τη Δυτική Αθήνα είναι έτοιμη για ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα της συγκομιδής των βαθμών για την παραμονή της στην κατηγορία.
Ασχολείται μόνο με τα 90' κάθε αγώνα και με τίποτα παραπέρα.

Σχετικά άρθρα

Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Football League

Κορνέζος: Ο σεβασμός του κόσμου του Ιωνικού με τιμάει [vid]

Κώστας Ρούσσος (Νταντής): Συγχαρητήρια σε όλους... Ο Φουστέρης άλλαξε τον ποδοσφαιρικό χάρτη [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35