social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαλλιάκας: Γι αυτό παραιτήθηκα από τη Ρόδο [vid]

Μαλλιάκας: Γι αυτό παραιτήθηκα από τη Ρόδο [vid]

Παραιτήθηκε από το πόστο του γενικού αρχηγού στη Ρόδο, ο Νικήτας Μαλλιάκας και ο ίδιος μέσω δηλώσεων του έκανε γνωστούς τους λόγους.

 Δείτε το βιντεο

«Πέρασαν τρία χρόνια ως γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής στη Ρόδο. Κερδίσαμε δύο ανόδους, θεωρώ βέβαιη και τη φετινή και όχι μέσω συγχώνευσης κατηγοριών, αλλά μέσω βαθμολογίας. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να τερματίσει ακόμη και πρώτη θέση, στο τέλος της χρονιάς. Οι βασικοί λόγοι της παραίτησης μου είναι τρεις. Θεωρώ ότι το ποτήρι ξεχείλισε και δεν μπορούσα να κάνω άλλο υπομονή τις 20 μέρες που μου ζήτησαν οι παίκτες και ο προπονητής. Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά το ματς με τον Ιάλυσο.  Ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Μαρτίνης δεν ήρθε στα αποδυτήρια αλλά και στο ξενοδοχείο για φαγητό για να πει έστω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο λόγος είναι ότι τον απέτρεψε ένας άνθρωπος που δεν έχει βγάλει ποτέ δελτίο στην Ε.Π.Σ.Δ., δεν έχει κλωτσήσει ποτέ μπάλα και δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Παρέσυρε τον πρόεδρο μας να μην έρθει. Αυτός είναι ο Γ.Α., ξέρετε όλοι για ποιον λέω. Είναι γνωστό σε όλους τους φιλάθλους ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει κακό στην ομάδα, στους παίκτες, στους προπονητές σε όλους.

Στην Καλαμάτα πάλι ο πρόεδρος μας ήρθε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, με τη στενοχώρια του και άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες και στον προπονητή, κάνοντας με να φύγω από το γήπεδο και την αποστολή και να έρθω στη Ρόδο. Πάλι ο πρόεδρος μας παρασύρθηκε, γιατί πάλι είχε τον γνωστό Γ.Α. και εμφανίστηκαν οι σκιές του παρελθόντος από το 2009 έως το 2011, ο Ρ.Φ. Τα προηγούμενα χρόνια αυτά δεν γίνονταν, γιατί στο παρελθόν είχα πει ότι θα προστάτευα τον πρόεδρο. Στη Ρόδο δυστυχώς οι πρόεδροι φεύγουν πολύ γρήγορα, γιατί δεν προστατεύτηκαν ποτέ. Ο ρόλος μου ήταν να προστατεύω τον Αντώνη Μαρτίνη.

Το τρίτο που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα, είναι ότι είπαν πως εγώ υποκίνησα την απεργία των παικτών αλλά και την ανακοίνωση τους προς τα Μ.Μ.Ε. Πάλι αυτά τα παπαγαλάκια βγήκαν και έλεγαν διάφορα για μένα. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και η βαθμολογική θέση της ομάδας. Ότι άλλο λένε, νομίζω ότι θα πάρουν απάντηση από τους παίκτες και τον κόσμο, για το ποιος είμαι. Σίγουρα περάσαμε δύσκολα, αλλά έμεινα εκεί για τους παίκτες, την ομάδα και τους φιλάθλους. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και να το αποτρέψω. Σήμερα, πήρα την Απόφαση να το ανακοινώσω σε όλους για να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει. Δυστυχώς το 2010 όταν έφυγα από τη Ρόδο, είχα πει στον Μαρτίνη ότι το καράβι μπάζει νερά. Τότε πάλι κατηγορήθηκα ότι είχα θέματα με τον προπονητή, τον κ. Στράντζαλη. Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν τότε δίπλα στον πρόεδρο, οι ίδιοι είναι και τώρα. Σαν να μην άλλαξε μία μέρα, ούτε μισή μέρα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν όλοι. Που ήταν, όταν παίζαμε στην Α’ Κατηγορία και στη Γ’ Εθνική; Που ήταν φέτος όλοι, όταν φέραμε τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες; Εγώ έλεγα ότι η ομάδα θα πάρει μπροστά. Ξαφνικά εμφανίστηκαν όλοι, αν και δεν την αγαπάνε όλοι τη Ρόδο, αφού ήταν στο χωριό τους. Τους αρέσει να βγουν φωτογραφία, να ακούγεται το όνομα τους. Το όνομα του Γ.Α. δεν το λέω γιατί θα του δώσω αξία και δεν θέλω να το κάνω. Γι’ αυτό το λόγο δεν περιμένω 20 μέρες. Θα είμαι κοντά στην ομάδα και στα παιδιά, με τον τρόπο που ξέρω εγώ.

Έχω ανακοινώσει στον πρόεδρο ότι θα παραιτηθώ και εύχομαι η ομάδα να φύγει από τις σκιές του παρελθόντος και να κοιτάξει μπροστά, Μεγάλη ομάδα γίνεσαι με πράξεις και όχι μ’ αυτούς που άφησαν στην αφάνεια την ομάδα με 10 χρόνια. Δεν έφταιγε ο πρόεδρος, αλλά και πάλι αυτοί που τον συμβούλευαν. Φεύγω με καθαρό το κούτελο μου και ξέρω ότι ο αγώνας που έδωσα για να φτάσει ψηλά η ομάδα, ήταν μεγάλος. Θα σταθώ σ’ αυτούς που έρχονται και πανηγυρίζουν μετά από κάθε παιχνίδι. Οι ίδιοι δεν ήσασταν που μας βρίζατε μετά από κάθε παιχνίδι; Οι ίδιοι δεν ήσασταν που κατηγορούσατε τον πρόεδρο, εμένα και τον προπονητή για τις επιλογές; Ευτυχώς σας έχουμε αποστομώσει και τώρα κάνετε μία πολύ μεγάλη κωλοτούμπα. Εγώ δεν τις ανέχομαι. Αν της ανέχονται άλλοι είναι πρόβλημα τους. Έχουμε δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Όλοι μαζί πανηγυρίζουμε, όλοι μαζί κλαίμε. Από την αρχή πιστέψαμε σ’ αυτή την ομάδα, Πήρα ένα μεγάλο ρίσκο στο ξεκίνημα της σεζόν για να μειώσω το μπάτζετ και το ρόστερ, γιατί το πρωτάθλημα θα ήταν μικρό.

Ο υφυπουργός είχε ανακοινώσει τη συγχώνευση των δύο κατηγοριών. Και τότε δέχθηκα πυρά, τότε δεν με πίστεψε ούτε ο πρόεδρος σ’ αυτό. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε κόντρα με τον προπονητή μας, τον κ. Βελιτζέλο, γιατί έδιωξα έναν ποδοσφαιριστή βασικό τον Μουμίν. Έπρεπε να γίνει, αλλά δεν το μετάνιωσα. Χάσαμε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά η δουλειά μου είναι να προστατεύσω τον πρόεδρο της ομάδας και συγκεκριμένα τον κ. Μαρτίνη. Άλλοι δεν το έκαναν και έτσι η Ρόδος άλλαζε πρόεδρο συχνά. Είμαι χαρούμενος που τον προστάτευσα. Ένα άλλο πράγμα που με πείραξε είναι ότι δεν μπορούν να διαχειρίζονται τους παίκτες οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, χωρίς να έχω κάνει με το συγκεκριμένο επάγγελμα, γιατί και οι δικοί μου έχουν δουλέψει εκεί για πολλά χρόνια. Άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο το ξενοδοχείο. Δυστυχώς, επειδή κατηγορήθηκα ότι υποκίνησα αυτό που έγινε με τους παίκτες, ανέλαβαν δράση οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, πιάνοντας παίκτες σε προσωπικό επίπεδο και λέγοντας πράγματα απίστευτα. Για λόγους ηθικής προς τους παίκτες και προς όλους, πήρα τη σημερινή απόφαση.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο. Ήταν φίλος μου και θα παραμείνει φίλος μου για τα επόμενα χρόνια. Εξαιρετικός προπονητής, που σπανίζει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο για τη δουλειά και τον χαρακτήρα. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Χαρίτο, που είναι στρατιώτης, τον Κώστα Κρεμέζη που είναι εξαιρετικός επιστήμονας. Αγάπησε πολύ την ομάδα. Τους παίκτες έναν προς έναν, το Νίκο Καρπαθάκη που είναι η ψυχή των αποδυτηρίων. Όλους αυτούς που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τον Γιάννη Κάππο που είναι ψυχούλα. Ότι και να του ζητήσεις είναι παρόντες. Τους ανθρώπους του Δ.Σ., τον Μανώλη Βλάχο που έχει παραξενιές αλλά αγαπάει την ομάδα. Τον Παναγιώτη Διακοφώτη, που μας βοήθησε σε θέματα οργάνωσης. Μας συμβούλευσε σε κάποια πράγματα. Τους φιλάθλους μας, που αγαπούν την ομάδα. Επίσης τον Μιχάλη Γιαννουκά και τον Χρήστο Κουτσομύτη, που μαζί ξεκινήσαμε από την Α’ Κατηγορία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον προηγούμενο πρόεδρο της ομάδας, τον Αυγουστίνο Γιακάι. Πρώτη φορά βλέπω πρόεδρο να έχει φύγει και να πανηγυρίζει τα γκολ της ομάδας σαν μικρό παιδί. Αυτό δείχνει ότι είναι Ρόδος. Ζητώ συγγνώμη αν έχω πει το παραμικρό για εκείνον. Το συγγνώμη είναι για τους άντρες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, τον Αντώνη Μαρτίνη για το ταξίδι που μου χάρισε. Δεν έχω να πω κακό για εκείνον. Έβγαλε ξανά την ομάδα από το πηγάδι, ήμασταν στην αφάνεια του ποδοσφαίρου και μας έβγαλε στο προσκήνιο. Θα του δώσω μία συμβουλή. Να προσέχει τους διπλανούς του και να μην φοβάται αυτούς που του μιλάνε στα ίσια. Να έχει υπομονή στο ποδόσφαιρο για να παραμείνει πολλά χρόνια στο χώρο''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35