social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κομπλέ η Νίκη με Καλαμάτα

Κομπλέ η Νίκη με Καλαμάτα

Με με το “οπλοστάσιο” γεμάτο θα υποδεχθεί την Καλαμάτα η Νίκη Βόλου, στην αυριανή αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Πηγή: goalpost.gr

Οι “Βολιώτες” καίγονται για τη νίκη καθώς ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και τη συμμετοχή τους στη νέα Σούπερ Λιγκ 2, σε αντίθεση με τους “Καλαματιανούς” που βρίσκονται με τα δύο πόδια στη νέα Β’ Εθνική και παλεύουν για την τιμή των όπλων και την πρώτη θέση.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς είδε τους Αλιατίδη και Πολίμο να βγάζουν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα και να δηλώνουν παρόντες για την αυριανή (04/06, 17:00, ΕΡΤ 3).

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν 24 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλεχθούν οι 20, λίγο πριν τον αγώνα. Αυτοί είναι οι εξής: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Πολίμος, Μπαλάφας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Καλουτσικίδης, Πέτσης, Ματέα, Μπόσιο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Κωστίκος, Μέτσε, Σαλαμούρας, Γκαρσία, Κρουθ, Ζιάκας, Τσιώλης, Τζοβάρας, Ροχάνο, Πετράκης, Γκονζάλες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35