social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φάνης Μπενέκος: Έμεινα στην ομάδα στην ομάδα της καρδιάς μου!

Ξεκίνησε νωρίς-νωρίς η Ατλαντίς Ανθούσας και προγραμματίζει το επόμενο ρόστερ της, στοχεύοντας σε διακρίσεις.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Βούτουλας , το διοικητικό συμβούλιο, με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ομάδας Γιώργου Τσούνη, ξεκίνησαν και χτίζουν τη ομάδα, με παίκτες που έχουν διακριθεί στους αγωνιστικούς χώρους και πάνω από όλα αγαπούν την φανέλα του σωματείου.

Πρόσφατα ο Φάνης Μπενέκος δεν διαφώνησε στην πρόταση που δέχθηκε και έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του.

Να τονίσουμε ότι ο έμπειρος αμυντικός στυλοβάτης της άμυνας, είναι και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας.

Συναντήσαμε τον Φάνη Μπενέκο και μας μίλησε για την παραμονή του στην Ατλαντίδα, που δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και για μια ακόμα χρονιά θα είναι δίπλα στον Γιάννη Κολοτούρο στην άμυνα και βέβαια δεν θα αποχωριστεί τον ποδοσφαιρικό του αδελφό, Σταύρο Πανόπουλο.

Διαβάστε τι δήλωσε στο soccerlive.gr :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Βούτουνα που μαζί με τον κύριο Ιωάννου και τον κύριο Β. Κολοτούρο, έδειξαν από την πρώτη στιγμή το ποσό πολύ ήθελαν να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Η σταθερότητα της διοίκησης και η δυναμική της ομάδας τα τελευταία χρόνια μαζί με το οικογενειακό κλίμα θεωρώ ότι είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Εύχομαι η φετινή ποδοσφαιρική χρόνια να ολοκληρωθεί εντός των αγωνιστικών χώρων να έχουμε όλοι υγεία.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35