social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το 3ο ημίχρονο στο Ρέθυμνο-Δηλώσεις Βέλιτς-Χαντέ

Το 3ο ημίχρονο στο Ρέθυμνο-Δηλώσεις Βέλιτς-Χαντέ

Ευχαριστημένος -αν και το πρόσωπό του υποδήλωνε έναν σαφέστατα προσγειωμένο άνθρωπο- ήταν ο προπονητής της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός εξήρε για άλλη μια φορά την προσπάθεια των παικτών του επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο Ιάλυσος είναι μια ομάδα που αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο…
“Για μένα αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη αλλά και για την εν γένει προσπάθειά τους.
Η νίκη είναι σημαντική γιατί ο στόχος παραμονής (αυτό που κυνηγούν πολλές ομάδες) τελείωσε. Επίσης είναι σημαντική γιατί αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα και που είναι ένας άμεσος αντίπαλός μας για τη διεκδίκηση στις υψηλές θέσεις.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι ουσιαστικά στην 3η θέση.
Θα μπορούσα να πω ότι καμία συνθήκη δεν μας ευνόησε φέτος προκειμένου να δούμε τί παραπάνω ώθηση θα μπορούσαμε να της δώσουμε. Κι όλα αυτά γιατί, είχαμε περιορισμένες επιλογές, διαιτητικές αποφάσεις όλες εις βάρος μας, δύο παίκτες με πρόσθιο χιαστό (Καλογεράκης, Γιαννιώτης) και θα μπορούσα να πω κι άλλα.. Αν είχαμε λίγη τύχη πάνω σ’ αυτούς τους τομείς, σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα και στη διεκδίκηση της κορυφής.
Όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη, τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, τους ανήκει εξ ολοκλήρου η νίκη και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιγνίδια για να πλασαριστούμε σε υψηλότερες θέσεις.

Ερωτηθείς για το ότι είδαμε ένα ανοικτό ματς, πολύ διαφορετικό από πολλά άλλα, ο κόουτς της ομάδας μας τόνισε: “Για άλλο ένα ματς δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μην κάνει ούτε μία φάση. Έχουμε το αήττητο στην έδρα μας, έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ στην έδρα μας.
Κάναμε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο, επιθετικό με πρωτοβουλίες κινήσεων, με αρκετές φάσεις. Στο β’ ημίχρονο το χειριστήκαμε διαφορετικά γιατί ξέραμε ότι χρειάζεται υπομονή. Δημιουργήσαμε πάντως και εκεί πολλές φάσεις και νομίζω ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιγνιδιού.”



Β. Χαντές: “Καθοριστική η στιγμή της αποβολής”
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ιάλυσου, ο κ. Βαγγέλης Χαντές αναγνώρισε την ανωτερότητα της Επισκοπής. Εστίασε βέβαια στα πολλά προβλήματα που είχε η ομάδα του (παρατάχθηκε με 14 παίκτες ως αποστολή στο ματς) αλλά ξεκαθάρισε ότι τόσο ο Ιάλυσος όσο και η Επισκοπή είναι από τις ομάδες εκείνες που παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας…
“Το παιγνίδι ήταν ανοικτό ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αποδείξει ότι θέλουν να παίξουν ορθολογικό όσο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, το παιγνίδι έκλεισε εις βάρος μας με μεγάλο σκορ.
Θεωρώ ότι ήταν καθοριστική η στιγμή της αποβολής και με το γκολ που μπήκε αμέσως μετά από αυτή (73′).
Η Επισκοπή ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και δικαίως προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο ελέγχοντας το παιγνίδι.
Αντίθετα εμείς μπήκαμε καλά στο β’ ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχα, είχαμε πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το ματς. Λίγο μετά ήρθε το 2ο γκολ.”

Για την εικόνα που είχε ο αγώνας και το ανοικτό ποδόσφαιρο, τόνισε: “Είμαστε μία ομάδα που πρωταρχικός στόχος ήταν να μείνει στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε έναν πόντο για να σωθούμε. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δυστυχώς, ήρθαμε με πολλά προβλήματα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα στο σημερινό ματς, με μόλις 14 ποδοσφαιριστές.”

Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών (15 χρονών ο Σαββάκης (από τον Ιάλυσο), 16 χρονών ο Τσιλεδάκης από την Επισκοπή)
“Αυτά τα παιδιά δουλεύουν πολύ με τις ομάδες τους. Δικαιούνται να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και νομίζω ότι το αξίζουν.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35