social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπ. Γεωργούσης: Πρωταγωνιστής πλάι στην Επισκοπή

Σπ. Γεωργούσης: Πρωταγωνιστής πλάι στην Επισκοπή

Ο Σπύρος Γεωργούσης είναι ένα παιδί που κατέβηκε από το Αγρίνιο για τα… “μάτια” της Επισκοπής με σκοπό, τί άλλο(;) να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο, το ποδόσφαιρο κυνηγώντας τη διάκριση.


Ο ακραίος κυνηγός που αρέσκεται στο να παίζει και ως φορ, έζησε κι εκείνος το περίεργο συναίσθημα του ‘σταμάτα-ξεκίνα” των προπονήσεων ελέω γενικού lock down ωστόσο, όλα αυτά μένουν πίσω κι όπως αναφέρει και ο ίδιος, “αυτό που μένει είναι η τελευταία εντύπωση”. Αναφέρει όμως και άλλες λέξεις, σημαντικές για ένα σύνολο… “Ομοψυχία”, “καλό κλίμα στα αποδυτήρια”, “νοοτροπία νικητή” και “σταθερότητα απόδοσης”…

Το ματς με τη Σαντορίνη στη Νάξο έρχεται (Κυριακή 13/6, 17.00) έρχεται και ο νεαρός επιθετικός επισημαίνει γιατί είναι σημαντικό η Επισκοπή να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.
“Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική (νίκη επί του Ιάλυσου) γιατί, μην ξεχνάμε ότι η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Κάναμε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα, μια ανάλογη συνέχεια, ε, γιατί να μην έχουμε και ένα ακόμη καλύτερο φινάλε.
Νομίζω ότι, μας διέκρινε η ομοψυχία, το καλό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια. Ήταν ιδανικό πιστεύω και αυτό βγήκε στο γήπεδο γιατί όλα τα παιδιά είμαστε μια γροθιά, μια μεγάλη οικογένεια.
Η Επισκοπή, σύμφωνα με τη δουλειά που κάνουμε, αξίζει να είναι σε ψηλές θέσεις.
Απέναντι στη Σαντορίνη θα επιδιώξουμε όπως είπα, τη νίκη. Όπου και αν αγωνιστήκαμε φέτος, ακόμα και στα παιγνίδια που χάσαμε, υπήρξαν στιγμές που κάλλιστα θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει εμείς. Το αναφέρω αυτό γιατί αυτό μας διακρίνει ως ομάδα είναι η νοοτροπία του νικητή και η σταθερότητα.”


Ο Σπ. Γεωργούσης (αριστερά) με αντίπαλό του στο “οικογενειακό” διπλό τον Θ. Τσιριγώτη

“Να δίνω το καλύτερο δυνατό”
Ο Σπύρος Γεωργούσης που κι εκείνος όπως σχεδόν όλα τα παιδιά της ΠΑΕ, είναι νεαρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1999) αλλά έχει τις εμπειρίες σε ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα πρωταθλήματά τους (Τιλυκράτη, Παναιτωλικός, ΑΕ Μεσολογγίου κ.α.) μίλησε για τη χρονιά που είχε ο ίδιος αλλά και για το πως βλέπει την Επισκοπή από ‘δω και στο εξής…
“Εγώ ήρθα στον σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο αλλά είχα κι έναν τραυματισμό που με πήγε λίγο πίσω. Τώρα, δόξα τω θεό, το έχω ξεπεράσει και είμαι διαθέσιμος όποτε θελήσει ο προπονητής μου να δώσω το καλύτερο που έχω στο γήπεδο. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο… Είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα και κάθε φορά να δίνω το καλύτερο για εκείνη.
Το πως φαντάζομαι την Επισκοπή… Μα φυσικά να πρωταγωνιστεί και να είμαι μαζί της. Όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα και όπως όλα δείχνουν… στη Super League2.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35