social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Ασπρόπυργος υποβιβάστηκε-Βαριά ήττα με 6-1 από τη Νίκη Βόλου

Ο Ασπρόπυργος υποβιβάστηκε-Βαριά ήττα με 6-1 από τη Νίκη Βόλου

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε εύκολο απόγευμα στη Νεάπολη κόντρα στον Ασπρόπυργο, τον οποίο φιλοδώρησε μάλιστα με 6-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Football League. Δύο γκολ σημείωσαν Ροχάνο, Ντομίνγκεθ και ένα οι Τζοβάρας και Κρουθ.



Η Νίκη άγγιξε το 1-0 στο 14′ λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Γκαρσία, ο Μέτσε έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι και μετά στον Νίκα για να απομακρυνθεί από τα καρέ των φιλοξενουμένων. Στη συνέχεια της φάσης ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Καλουτσικίδη πέρασε πάνω από την εστία του Ασπροπύργου.

Οι «κυανόλευκοι» βρήκαν δίχτυα στο 22′ με τον Τζοβάρα να εκμεταλλεύεται σέντρα του Γκονζάλες και εξ επαφής να γράφει το 1-0 για την ομάδα του. Η χαρά της Νίκης δεν κράτησε πολύ με τον Ασπρόπυργο να ισοφαρίζει στο 26′ από την άσπρη βούλα. Ο Κυριαζής μετέτρεψε σε γκολ το αμφισβητούμενο πέναλτι που υπέδειξε ο Μελτζανίδης, έπειτα από μαρκάρισμα του Τσιμπούκα στον Τραορέ μες την περιοχή και έκανε το 1-1 μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους ιθύνοντες και τον κόσμο των γηπεδούχων.

Στο 37′ ήταν η σειρά του συλλόγου της Μαγνησίας να κερδίσει πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Καλουτσικίδης έκανε μια σέντρα, η οποία προσέκρουσε στο χέρι του Ζαχαράκη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ροχάνο ανέλαβε την ευθύνη και δεν λάθεψε, γράφοντας το 2-1 για τη Νίκη.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έκανε άλλη μια τελική πριν κλείσει το ημίχρονο. Στο 45′ ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ και βρήκε τον Ροχάνο μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά η κεφαλιά του Αργεντινού ήταν άστοχη και κατέληξε άουτ.

Καταιγιστική στο δεύτερο μέρος, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης

Ιδανική αρχή στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους με τη Νίκη να κάνει το 3-1. Στο 51ο λεπτό Τζοβάρας από σκόρερ έγινε δημιουργός, επιχείρησε μια σέντρα «λουκούμι» προς τον Ροχάνο, ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 54′ ο Γκαρσία εκτέλεσε ένα φάουλ από πλεονεκτική θέση. Η μπάλα πέρασε από το τείχος αλλά ο Νίκας απογειώθηκε εντυπωσιακά και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 66′ ο Ντομίνγκεθ βρήκε δίχτυα για το 4-1. Η επίθεση άρχισε από τον Κρουθ που έδωσε στον Ροχάνο και αυτός εν συνεχεία στον Ισπανό που από τη μικρή περιοχή ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Στο 80′ ο Κρουθ κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μουκίδη Γ. Ο Κανάριος εξτρέμ ήταν αυτός που το εκτέλεσε κιόλας, με εύστοχο τρόπο, στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Νίκα για το 5-1.

Στο 89′ η Νίκη έκανε έξι τα τέρματα της. Ο Ντομίνγκεθ μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με το μυτάκι νίκησε τον Νίκα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των «κυανολεύκων».

Κάρτες

Κίτρινες 25′ Μπαλάφας, 25′ Τσιμπούκας / 53′ Μουκίδης Β.

Κόκκινες 58′ Κυριαζής

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Τζοβάρας, Καλουτσικίδης (84′ Κωστίκος), Αργύρης, Τσιμπούκας, Μπαλάφας (84′ Μπιτσάκος), Μέτσε (73′ Σαλαμούρας), Μπόσιο, Γκαρσία (59′ Ντομίνγκεθ), Γκονζάλες (46′ Κρουθ), Ροχάνο
Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Νίκας, Κατίδης, Τζανουλίνος, Ζαχαράκης (70′ Μερτύρης), Ναά, Μουκίδης Γ., Μουκίδης Β., Τραορέ (84′ Καλομοίρης), Λάμπογλου, Κυριαζής, Μαρούδας (59′ Γεωργόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35