social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη στον Ασπρόπυργο (1-2) και 3η θέση για την Επισκοπή

Νίκη στον Ασπρόπυργο (1-2) και 3η θέση για την Επισκοπή

Νίκη με 1-2 μέσα στον Ασπρόπυργο επί της τοπικής ομάδας σημείωσε η Επισκοπή που με το τρίποντο αυτό πέρασε 3ος στην κατάταξη, μια στροφή πριν την τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή .


Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Γιαμίσκο Βέλιτς χρειάστηκε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να δείξει τις περγαμηνές της και στο 16′ σκόραρε με τον Σπύρο Γεωργούση, με τον ίδιο δηλαδή “να το πιάνει από εκεί που το άφησε” στη Νάξο…

Ο Ασπρόπυργος ισοφάρισε έχοντας έναν πολύ καλό Τραορέ (το γκολ το έβαλε ο Λαμπόγλου) με τους Ρεθυμνιώτες στο 37'  να πετυχαίνουν το 1-2 με τον Τσιριγώτη που έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.
Το ματς:

Στο 2′ το καλό σουτ του Κουτάντου έφυγε άουτ.

Στο 8′ ο Γεωργούσης κινήθηκε από τα αριστερά αλλά την τελευταία στιγμή ανακόπηκε.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-1:
 Στο 16′ και πάλι ο Γεωργούσης αφού τροφοδοτήθηκε ιδανικά από τον Τσιριγώτη, κινήθηκε γρήγορα από τα αριστερά, έκανε και το σουτ μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Στo 22′ το σουτ που έκανε ο Τραορέ πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Δήμιζα.

ΓΚΟΛ! 1-1:
 Στο 23′ η πολύ όμορφη προσπάθεια του Τραορέ από τα αριστερά και η σέντρα που έκανε, βρήκε τον Λαμπόγλου σε θέση βολής και σκόραρε ισοφαρίζοντας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-2:
 Στο 37′ ο Σουμπασάκης κινήθηκε από τα δεξιά βγάζοντας μια εξαιρετική μπαλιά στον Τσιριγώτη ο οποίος “τρύπωσε” μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και την ώρα που έκανε έξοδο ο Γκέκας, τον πλάσαρε ιδανικά!

Στο 40′ ο Τραορέ έπειτα από νέα εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε συρτή μπαλιά στον Τζανουλίνο που σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Δήμιζας σε κόρνερ.

Στο 43′ ο Γεωργούσης εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Γκέκα.

Η διαιτησία: Τζαμουτζαντώνης (Χίου). Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών) – Δέτση (Αθηνών).
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Φυντάνης): Γκέκας, Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Τριποτσέρης (40′ Παπαθανασίου), Να’α, Ζαχαράκης (72′ Κατίδης), Μουκίδης Β. (40′ Μουκίδης Γ.), Τζανουλίνος, Βασιλείου, Τραορέ, Λαμπόγλου.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάνγιανιν): Δημιζας (46′ Καλογεράκης), Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Ανδρέου, Κουτάντος (78′ Τσιλεδάκης), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Καραγιάννης, Γεωργούσης (70′ Χρουσιέλ), Τσιριγώτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35